Haberler

Irak'a kaçmak isterken yakalandı! Adana'da 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'nın Seyhan ilçesinde karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldüren cinayet zanlısı Hakim A., özel ekip tarafından Hatay'ın Erzin ilçesinde babasıyla birlikte Irak'a kaçmak üzereyken yakalandı. Damat, polise verdiği ilk ifadede "Eşimle tartıştık. Tartışmanın büyümesi üzerine aileler de karışınca kavga iyice alevlendi. Kayınpederim, aileme saldırınca gözüm karardı. Pişmanım." dedi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürüp kaçan şüpheli Hatay'da yakalandı. Irak'a kaçmak üzereyken yakalanan cinayet zanlısı damadın ifadesi de ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gülbahçesi Mahallesi'nde 22 Haziran'da boşanma aşamasındaki eşi Şükran A. (20), kayınpederi Turgut E. (51), kayınvalidesi Leyla A. (51) ve kayınbiraderi Muhammet E.'yi (18) tabancayla vurarak öldüren Hakim A. ve kaçmasına yardım eden babası Şerif A.'yı yakalamak için özel ekip oluşturdu.

Adana'da katliam yapan damat, Irak'a kaçmak isterken yakalandı! İfadesi de ortaya çıktı

CİNAYET ZANLISI DAMAT VE BABASI IRAK'A KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI

Özel ekip, yaptığı araştırmayla zanlı Hakim A. ve babasının Hatay'ın Erzin ilçesindeki bir ikamette saklandıklarını tespit etti. Adrese düzenlenen operasyonla şüpheli Hakim A. ile gencin anne ve babası yakalandı. Yakalanan şahısların Irak'a kaçacağı öğrenildi. Zanlılar, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayın ardından babası Hakim A. tarafından kaçırılan 3 aylık bebek de polisler tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edilerek, koruma altına alındı.

Adana'da katliam yapan damat, Irak'a kaçmak isterken yakalandı! İfadesi de ortaya çıktı

1 YIL ÖNCE EVLENMİŞLER

Hakim A.'nın, 1 yıl önce evlendiği Şükran A. ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı, eşinin evi terk edeceği tehditleri üzerine sık sık tartıştıkları ortaya çıktı. Olay günü Şükran A.'nın, eşinin bakkalına gidip, babasının evine dönmek istediğini söylemesi üzerine tartışmanın başladığı, ailelerin de karışmasıyla büyüdüğü belirtildi.

Adana'da katliam yapan damat, Irak'a kaçmak isterken yakalandı! İfadesi de ortaya çıktı

"KAYINPEDERİM AİLEME SALDIRINCA GÖZÜM KARARDI"

Emniyette sorguya alınan Hakim A., ifadesinde, "Sabah evde kahvaltı yaptıktan sonra, bakkala gittim. Bir süre sonra eşim geldi ve yine tartıştık. Tartışmanın büyümesi üzerine aileler de karışınca kavga iyice alevlendi. Kayınpederim, aileme saldırınca gözüm karardı. Pişmanım." dedi. Baba Şerif A. ise "Gelinim ve oğlum sürekli kavga ediyorlardı. Cinayetin olduğu gün iyice büyüdü. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı." ifadelerini kullandı.

Adana'da katliam yapan damat, Irak'a kaçmak isterken yakalandı! İfadesi de ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşayan Hakim A, 22 Haziran'da 3 aylık bebeği Deniz A'yı kendisine göstermedikleri gerekçesiyle evinin karşısında ailesiyle kalan boşanma aşamasındaki eşi Şükran A. ile sokakta tartışmış, tartışmaya Şükran A'nın babası Turgut E, annesi Leyla A, kardeşi Muhammet E. de katılmıştı. Bu sırada Hakim A'nın tabancayla ateş açması sonucu Şükran A, Turgut E, Leyla A. ve Muhammet E. olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olayın ardından 3 aylık bebeğini alarak kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Saldırıda yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişinin cenazeleri, Mardin'in Derik ilçesinde yan yana toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika 3-sayfa Cinayet Olaylar Güncel Seyhan Adana Hatay Kavga Erzin Hakim Baba Irak Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Firat Tas:

Yargılamadan asın

Yanıtla25481
Kasım Ekşi:

Once Irak sonra pkk

Yanıtla60351
Ali Ant:

Ne alaka ??

12541
GADDAR:

bu konuda haklı önce ırak a sonra pkk ya katılacaktı ne bekliyordunuz 4 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren teröristten bile daha beterdir bu şimdi yaşamayı hak ediyor mu bir hiç uğruna gözünü kırpmadan 4 kişiyi katletti

850
sdsfs dfsa:

Ülkede ailesi ile sorunu olan herkes pkaka lı mı oluyor... La kasım sendeki o kafayı kuşa taksalar ters uçar laa :)))

2530
orhan aydın:

Hatay dan anca Suriye ye kaçar Irak ne alâka

1733
Ömer Yaprak:

Senin başınada gelsin gör dünya yı

283
Murat Kara:

pişmanmış kesin üç gün sonra af çıkar yine sokaklara maalesef her şey kar kalıyor

Yanıtla25264
Cem Demirkaya:

Şu geride kalan çocuklardan başka kimseye acımıyorum

Yanıtla47151
Güven önemlş:

o zaman insanlığını sorgula

3880
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title