Haberler

Adana-Kimsesiz Ölüme Gözyaşı

Abone Ol

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda yaşayan kimsesiz 62 yaşındaki Selahattin Altınöz ölü olarak bulundu.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde sokakta kurduğu çadırda yaşayan kimsesiz 62 yaşındaki Selahattin Altınöz ölü olarak bulundu. Altınöz'ün ölümü mahalleliyi gözyaşlarına boğdu. Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78179 Sokak'taki elektrik trafosunun yanına kurduğu çadırda yaşamını sürdüren ve mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karnını doyuran Selahattin Altınöz, sabah saatlerinde kahvaltı getiren mahalleli tarafından hareketsiz bulundu. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle Altınöz'ün kaldığı çadıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Selahattin Altınöz'ün öldüğü anlaşıldı. Vücudunda darp ve yara izi olmayan Altınöz'ün cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Mahalle sakinleri, kimsesi olmadığı için yiyecek-içecek ve maddi yardımlar yaptığı Selahattin Altınöz'ün ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Mahalle sakinlerinden Ezgi Savur, Selahattin Altınöz'ün kimsesi olmadığı için ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirtirken, Çok iyi bir insandı. Kendi halindeydi, kimseye bir zararı yoktu. Böyle bir ölümü hiç aklımıza getirmemiştik. Çok üzgünüz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Altınöz Çukurova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title