Haberler

Öcalan'ın Ablası Havva Keser Vefat Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Abdullah Öcalan'ın ablası Havva Keser, tedavi gördüğü Özel Adana Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

İmralı'da çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın ablası 75 yaşındaki Havva Keser öldü.

1 AY ÖNCE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Adana merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Yakapınar Mahallesi'nde yaşayan Havva Keser, yüksek tansiyon, şeker ve beyin kanaması teşhisiyle yaklaşık bir ay önce Özel Adana Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yoğun tedaviye alınan Havva Keser'in bu sabah vefat etti.

NEREYE GÖMÜLECEĞİNE ÖCALAN KARAR VERECEK

Demokratik Bölgeler Partisi kaynakları, Havva Keser'in nerede toprağa verileceğine bu sabah İmralı'ya bayram ziyaretine giden Mehmet Öcalan'ın ağabeyi Abdullah Öcalan ile yapacağı görüşmede karar verileceğini belirtti.

ÖCALAN CENAZEYE KATILIR MI TARTIŞMASI

Havva Keser'in oğlu Osman Keser, cenaze töreniyle ilgili dayısı Abdullah Öcalan'ın kararını beklediklerini söyledi. Osman Keser, Abdullah Öcalan'ın cenazeye katılması en doğal hakkıdır. Ancak bu konuda bizim bir bilgimiz yok. Buna devlet, kendisi ve avukatları karar verecek dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Mehmet Öcalan Osman Keser Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (130)

Cellat Bekliyor:

Darisi Imralidakinin, Basina!

Yanıtla18116
sss ss:

anca böle darısı marısı dersiniz işte darısı senin de başına sen ölmicen mi sanki ben ölmicem mi sanki . . çok cahilsin keşke ölsen

00
FANATİK:

KÜRTLER BU ÜLKEDE OLMASAYDI (DÜRÜSTLER VE VATAN HAİNİ OLMAYANLAR HARİÇ)TÜRKİYE DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKELERİNDEN BİRİ OLURDU. ELEKTRİK PARASI YOK SU PARASI YOK VERGİ YOK DEVLETİ ZARARA UĞRATMA VAR DAHADA BU ÜLKEYİ BEĞENMİYORLAR. CANINIZ CEHENNEME BEĞENDİNİZ ÜLKEYE GİDİN. GERÇİ SİZ NERE GİDERSENİZ GİDİN ORAYIDA BATIRIRSINIZ

Yanıtla1283
HAKKARILI TÜRK:

Süper haber Böyle haberlere ihtiyacimiz var. Adam katil basi onbinlerce insan öldürmüs bi günlük bebegi öldürmüs hamile yasli cocuk demeden herkesi öldürmüs bu katii Adam yerine koyup böyle haber yapiyorsunuzya yaziklar olsun sizi.

Yanıtla1068
duman:

HAKARİDE TÜRK OLMAZ HANIM KIZIM SEN BABANI İYİ ARAŞTIR SANA TAFSİYEMDİR :))

00
ali:

tühh senin sifatina, midem bulandi. . yapmayin böyle igrenc mahluklari haber ya. . .

Yanıtla960
kürt:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm kürtlerin başı sağolsun ölüm hepimize hepimiz öleceğiz birgün inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Yanıtla5611
erzinli:

sabah sabah bu lanetlerin yüzünü görüp haber diye okumaya mecburmuyuz

Yanıtla2439
2147:

lanet sen ve senin zihniyetinde olandır

00
ayyildizli kürt:

helal sana erzinli , bu lanetlerin haberini okuyunca üzülenlerde lanetlidir, erzinliye lanetli cevap vermeye calisan pkk itleride, lanet olsun pkk ya

00
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title