Haberler

Telefon Dolandırıcılarının Lideri Atanamayan Öğretmen Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, telefon dolandırıcılığı yapan 6 şüpheli yakalandı. Liderleri atanamayan öğretmen çıktı.

Adana ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı ve güvenlik görevlisi olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yapan 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden öğretmen adayı 40 yaşındaki Murat Gültekin'in uzun zaman atama beklediği ortaya çıktı.

POLİS EVLERE BASKIN DÜZENLEDİ

Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı olayları ile ilgili operasyon başlattı. Sahte savcı ve polislerin dolandırdığı kişilerin verdikleri bilgiler ile paraların yatırıldığı hesapları takibe alan ekipler, Murat Gültekin, Yakup Şener (35), Ülker Akan (24), Hakan Doru (20), Süleyman Akan (31) ve Mustafa Demir'e (33) ulaştı. Çalışmasını tamamlayan ekipler, dolandırıcıların Adana ve Şanlıurfa'daki evlerine baskın düzenledi.

LİDERLERİ ATANAMAYAN ÖĞRETMEN ÇIKTI

Gözaltına alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin uzun süreden bu yana atama bekleyen felsefe öğretmen adayı Murat Gültekin'in, dolandırıcılık şebekesinin elebaşı olduğu belirlendi. 6 şüphelinin 1 ay içerisinde 6 farklı kentte 10 kişinin toplam 214 bin lirasını dolandırdığı saptandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Görüntü almaya çalışan gazetecilere küfredip saldırmak isteyen şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Gültekin Şanlıurfa 3-sayfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

çeşmeci:

Bu ne biçim bir akıl oyunudur. Yani adamı bu yola iten ve onu sanki kader kurbanı, Devleti de asıl suçlu ilan eden bu başlığı kınıyorum.

Yanıtla418
sami:

atanıpta ne yapacak düşük maaş sorumsuz öğrenci ve bitmeyen çalışma süresi kısa yoldan zengin olmanın yolu böyle işler dürüst oldunmu çöp kadar değerin yok dolandırıcı oldunmu bütün ülke ayakta polis tetikte bekler 2-3 yıl yatıp çıkar . . .

Yanıtla340
MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ:

TAMAM İŞTE EYRKİ İDDİALAR DOĞRUYSA ONA ÖYLE BİR ATAMA YAPILMALIKİ O BİLE HAYRETLER İÇERİSİNDE KALSIN ÖYLE BİR YERE ATANSINKİ ŞEYİNDEN KIL ÇEKSİNLER ÇEKSİNLERKİ DOLANDIRILAN SAFTİİRİKLERİN AHLARI KURSAKLARINDA KALMASIN

Yanıtla274
mezarlıklar müdürü:

burada mezarlıklar müdürünün yapmış olduğu yorumu anlama kabiliyetinden yoksun 23 kişi anlaşılan oki anlayamamış ve eller aşşağıya gitmiş , birdaha okuyun bakalım anlayabilecekmisiniz anlayış yoksunları sizi

23
zYORUMCU:

Dolandırıcılığı haklı bulmak değil amacım yıllarca okumuş öğretmen olmak için ama öğretmen yapılmamış peki bu kişi devlet tarafından dolandırılmış olmuyor mu emeklerinin karşılığı nerede? Bakıyorsun Tokinin genel bakanı ilkokul mezunu adalet mi bu?

Yanıtla821
Mert Malazgirt:

O zaman tüm üniversite mezunları dolandırılmış oluyor sizin mantıkla.

16
CCCP:

Aç kalan insan herşeyi yapar. Eğitim düzeyi ne olursa olsun.

Yanıtla817
KILIÇ:

ALÇAK DOLANDIRICILIK ÖGRETMENİ OLMUŞ.

Yanıtla514
HASAN:

hergün tonlarca sahte bal satan kişiler, büyütücü yerine büyüteç gönderenler, Tabanca yerine su tabancası gönderenler. ve akıl amaz rakkamlara cep telefonları ve her türlü oyunlar kim kolluyor bu kişileri

Yanıtla013
Hayal:

Öğretmen olarak atanamamasi normal değil. Çaresizlik insanları kötü yola teşvik ediyor. Devletede düşen görevler var.

Yanıtla67
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title