Haberler

Adanada evde yapılan operasyonda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da polis, operasyon düzenlediği evde ankastre fırının üzerindeki gizli bölmede 3 ruhsatsız tabanca, 73 mermi ve fişek ile 5 uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan 10 kaydı olduğu belirlenen Mustafa E., 'Kimin koyduğunu bilmiyorum' dedi.

ADANA'da polis, operasyon düzenlediği evde ankastre fırının üzerindeki gizli bölmede 3 ruhsatsız tabanca, 73 mermi ve fişek ile 5 uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan 10 kaydı olduğu belirlenen Mustafa E., "Kimin koyduğunu bilmiyorum" dedi.

Seyhan Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yenibey Mahallesi 18058 Sokak'taki evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Şüpheli Mustafa E.'nin 2 katlı müstakil evine operasyon düzenlendi. Ekipler, yaptıkları aramada, mutfaktaki ankastre fırının yerinden gevşetildiğini fark etti. Fırını çeken polis, gizli bölmede 3 ruhsatsız tabanca ile 43 mermi, 30 tüfek fişeği ile 5 uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınıp Hürriyet Polis Merkezi'ne götürülen Mustafa E.'nin çeşitli suçlardan 10 kaydı olduğu belirlendi. Mustafa E., sorgusunda, "Silah, mermi ve uyuşturucu bana ait değil. Kimin oraya koyduğunu bilmiyorum" dedi.

İşlemleri tamamlanan Mustafa E., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uyuşturucu Operasyon Güvenlik 3-sayfa Güncel Adana Suç Güvenlik Uyuşturucu Suç Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title