Haberler

Adanaspor Tribün Liderinden Derbi Öncesi 'Sağduyu' Çağrısı

Abone Ol

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor derbisi öncesi Adanaspor Turbeyler Grubu Derneği Başkanı ve tribün lideri Refik Gül, taraftarlara sağduyu çaprısı yaptı.

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü oynanacak Adanaspor - Adana Demirspor derbisi öncesi Adanaspor Turbeyler Grubu Derneği Başkanı ve tribün lideri Refik Gül, taraftarlara sağduyu çaprısı yaptı. Gül, "Kardeşi kardeşe kırdırtmayacağız" dedi.

Adanaspor Kulübü Hasan Adalı Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Refik Gül, Adana derbisi öncesi 'sağduyu' çağrısı yaptı. Gül şunları söyledi:

"Her maçın şampiyonluk maçıymış gibi oynandığı bir dönemde maç ayrımı yapmamız doğru olmaz. Ancak önümüzdeki maçın önemi sadece puan durumunu ilgilendiren bir karşılaşmadan ibaret değildir. Ligin sonunda şampiyonluğa olan inancımız tam olmasına rağmen olası bir aksi sonuç Adana'mızın çocuklarının emeklerine gölge düşürmeyecektir, tarih onları asla unutmayacaktır. Armamızı hiçbir yerde yalnız bırakmadığımız gibi pazar günü tribünlerimizi tamamen doldurarak Adanasporluluk duruşuna uygun bir biçimde takımımızı destekleyeceğiz. Hiçbir tahrik unsuruna kapılmadan, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi sporun zekilik, çeviklik ve en önemlisi de ahlak unsurunu en güzel şekilde yansıtacağız. Adana'nın kötülenmeye çalışılan taraftar profilinde ki şiddet ve küfür unsurunu bu şehre biz getirmedik ancak bunları biz değiştireceğiz. Adanasporlu veya Demirsporlu farketmeksizin hiçbir annenin tek gözyaşı dökmemesi için elimizden geleni yapacağız, kardeşi kardeşe kırdırmayacağız. Tüm taraftarlara çağrımızdır. Sağduyunun egemen olduğu, rekabetin sahada yaşandığı, ülkemize örnek bir duruş sergilediğimiz bir karşılaşma yaşayalım."

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Hasan Adalı Adanaspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title