Haberler

Adıyaman'da İtfaiye Ekibi Sıkışan Köpeği Kurtardı

Güncelleme:
Abone Ol

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde demir kapının parmaklıklarına sıkışan köpeği itfaiye ekibi kurtardı. Kahta Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil atölyenin demir kapısına bir köpeğin sıkıştığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen Kahta Belediyesi itfaiye ekipleri, demir kapının parmaklıklarını hidrolik ayırıcı yardımıyla genişleterek köpeği sıkıştığı yerden çıkarttı. Köpek daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde demir kapının parmaklıklarına sıkışan köpeği itfaiye ekibi kurtardı.

Kahta Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil atölyenin demir kapısına bir köpeğin sıkıştığını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen Kahta Belediyesi itfaiye ekipleri, demir kapının parmaklıklarını hidrolik ayırıcı yardımıyla genişleterek köpeği sıkıştığı yerden çıkarttı.

Köpek daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Hayvan Hakları Acil Durum Adıyaman İtfaiye Güncel Yaşam Kahta Hayvan Hakları İtfaiye Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title