Haberler

Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize

Güncelleme:
Abone Ol

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen uzman çavuş Arif Demirel'in nişanlı olduğu ve 30 Ağustos'ta evlenmek için gün aldığı ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Arif Demirel'in sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı "Nasipte varsa döneriz sevdiklerimize" yazısı yürekleri dağladı. Ayrıca nişanlı olan şehidin 30 Ağustos gününe düğün tarihi aldığı öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ KASTAMONU'YA DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel'in Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Dibek köyündeki evine şehit ateşi düştü.

KÖYE AKIN ETTİLER

Şehit Demirel'in köyde yaşayan annesi Serpil ve babası Aydın Demirel ile 2 kardeşine acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve askeri yetkililer tarafından yanlarındaki sağlık ekipleri kontrolünde verildi. Arif Demirel'in akrabaları, çevre köylerde yaşayan vatandaşlar, İnebolu'daki sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar ailenin acısını paylaşmak için köye akın etti.

Şehit Uzman Çavuş Arif Demirel nişanlısıyla.

30 AĞUSTOS'TA EVLENECEKTİ!

Şehit Uzman Çavuş Arif Demirel'in geçtiğimiz Eylül ayında nişanlandığı ve 30 Ağustos 2018 tarihine nikah günü aldığı öğrenildi.

Aslen Kastamonulu olan ancak İzmir Bornova'da yaşayan şehidin Facebook'da yaptığı "Nasipte varsa döneriz sevdiklerimize" paylaşımı yürek dağladı. Nişanlı olan ve 30 Ağustos'ta evlenmek için gün alan Şehidin acı haberi Kastamonu'da yaşayan ailesine verildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Facebook Bornova İzmir Afrin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Tek vatan tek bayrak tek millet:

Mekanı cennet olsun

Yanıtla721
ASFA:

Allah rahmet eylesin tüm şehit kardeşlerimize

Yanıtla014
turkıye:

allah ganı ganı rahmeteylesın şehıtlerımıze nur ıçınde yatsınlar peygamberımıze yoldaş olsunlar cennetın bahçelrınde dolşsınlar

Yanıtla09
Adınızı Yazın:

Mekanın cennet olsun nur icinde yatsın İlyas ekici

Yanıtla08
Ilhan yildiz:

Allah rahmet edesin mekanin cennet ol İnna lillahi ve inna ileyhi raciûn ...

Yanıtla08
ALPARSLAN SEMARKANDİ BOZKURT:

intikamınızı mislliyle alıcaz KAHRAMANLAR merak etmeyin bu ülkenin BOZKURTLARI BÖRÜLERİ var 1 ölür BİN DOĞARIZ herkez bunu bilsin mücadelemiz tüm şehitlerimizin ve tutsak olan türk diyarları mücadelesidir. KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN.

Yanıtla13
Culpa:

Hakkını bizlere helal et şehit kardeşim. .

Yanıtla04
Adınızı Yazın:

Vatan, millet size minnettar. Borcumuzu hiçbir zaman, hiçbir şekilde ödeyemeyeceğiz ama kanınızı asla yerde bırakmayacağız gerekirse hepimiz can vereceğiz. İKİ BİN YILDIR OLDUĞU GİBİ.

Yanıtla03
GÜLÜ:

ALLAH RAHMET EYLESİN :(( ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN DAYANMA GÜCÜ VERSİN ARTIK ŞEHİT HABERİ GÖRMEKTEN DUYMAKTAN İÇİMİZ PARÇALANDI ALLAHIM KİMSEYE EVLAT EŞ KARDEŞ ACISI VERMESİN DAYANMAK ÇOK ZOR SÖZÜN BTTİĞİ YER. . . TEK TESELLİ BÖYLE GÜZEL BİR MERTEBEYE ULAŞMALARI :((

Yanıtla02
gülü:

Dönen ne ki, Ben miyim, gece mi yaşam karasıDüş savurganlığına düşmüş karayağız delikanlılar…“o güzel insanlar”Ağıtlar söylenir mi, her biri kayıpAğıtlar düşe, düşler dumana, Şimdi yüzler ağıtlara mı dönük…“gittiler…” Uçtu…Ne varsa, ne yoksaSiyah beyaz öpüşleri kaldı. Desem ki, nereye, nereye? Çıkar mı sesim, Duyarlar mı beni…Ben yalnızca şunu bildim:“O güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler…:((( Asıl siz bizlere haklarınızı helal edin güzel kardeşlerim. .

00
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title