Haberler

Agitpa Heyeti Şanlıurfa'da

Abone Ol

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Başkanı Riccardo Migliori ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'ya geldi.

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Başkanı Riccardo Migliori ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'ya geldi. Şanlıurfa'nın Harran ve Akçakale ilçelerini ziyaret eden heyet, daha sonra Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa'da bir takım incelemelerde bulunan heyet, öncelikle Harran ilçesini ziyaret etti. AGİTPA Başkanı Riccardo Migliori, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AGİTPA Türk Grubu Başkanı Emin Önen ve diğer yetkililer, İtalya'nın Alberobello bölgesiyle Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin 'kardeş şehir' yapılması için çalışmalar başlatma kararı aldı. Migliori ve beraberindekiler, daha sonra Akçakale ilçesine geçerek, Suriye vatandaşlarının bulunduğu mülteci kampını ziyaret etti.

AGİTPA Başkanı Migliori ve beraberindeki heyetin son adresi ise, Şanlıurfa Valiliği oldu. Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman tarafından kabul edilen heyet, Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Migliori, Şanlıurfa Valiliği'ne İtalya parlamentosunun armasını hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale İtalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title