Haberler

Kaya: AK Partililerin Hesabı HDP'nin Barajı Geçmemesi Üzerine

Güncelleme:
Abone Ol

Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı ve AK Parti 22 ve 23'üncü dönem milletvekili Cemal Kaya, "AK Partili arkadaşlar HDP'nin barajı geçmemesi üzerine hesaplar yapıyorlar.

Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı ve AK Parti 22 ve 23'üncü dönem milletvekili Cemal Kaya, "AK Partili arkadaşlar HDP'nin barajı geçmemesi üzerine hesaplar yapıyorlar. Bense, 'HDP barajı geçsin, ben de Ağrı'dan Milletvekili olayım' diye hesap yapıyorum" dedi.

Ağrı'da basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya, seçileceğine inandığını söyledi. Kaya şunları söyledi:

''HDP BARAJI GEÇSİN DEMOKRATİK BİR SÜREÇ OLSUN''

"Şimdi bütün AK Partili aday arkadaşların hesapları HDP'nin barajı geçmemesi üzerinedir. Samimiyetle söylüyorum; Bense 'HDP barajı geçsin, ben de Ağrı'dan Milletvekili olayım' hesabı yapıyorum. Şuna üzülürüm, HDP barajı geçmeyecekse ben milletvekili olacak olsam dahi sanki HDP barajı aşmış gibi oyum olsun isterim. Yani kendi taban oyum ile seçileyim. HDP barajı aşsın bir demokratik süreç olsun, mecliste temsil edilsin."

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin genel affa ihtiyacı olduğu savunan Kaya, "Barışı sağlamanın tek yolu budur. Meclis'e gider gitmez bu konuda kanun teklifi vereceğim" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemal Kaya Ak Parti Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

dewreşe evdi:

sen ağrıdan 2000 oy bile alırsan şapkanı havaya at o kel kafan oksijen alsın, devlet ihaleleirnden ne çalarım sevdasıyla, hayeliyle, bu milletin onur mucadelesi verdiği ortamda el ayata dolaşmanın anlamı yok, seni bilmeyen kürt yok artık, kimse yemiyor artık sizin bu kirli siyasetlerinizi, harcayacağın trilyonlar çöpe gidecek hayal kırıklığı seni bekliyor cemal

Yanıtla02
jiyan:

sayın ne maksatla geldiyini iyi biliyoruz nasıl biri oldugunuda iyi biliyorum sen o söylediklerini cahil insanlara anlat yada parayla satın aldıgın kişilere anlat madem okadar iyi niyetlisin bu kadar kırıtik bi secimde ne işin var burda sen deyilmiydi akp de aday adayı olan ama özt akıl hocan sen git bagımsız aday ol kimlerden kimden nasıl destek aldıgınıda iyi biliriz insandan utanma olur be ama nerde sende o utanma duygusu satılık karekter

Yanıtla00
EşKaL:

Kurt halkinin karsisina cikmaya biraz yuzunuz olsun.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title