Haberler

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kız Öğrencilerine Şiir Okudu

Abone Ol

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Murat Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ziyaret ederek kız öğrencilerine şiir okudu.

Dün akşam saatlerinde Yüzüncü Yıl Mahallesinde bulunan Murat Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz pansiyon hakkında Okul Müdürü Orhan Çetrez'den bilgi aldı. Buradan kızların dinleme salonuna geçerek kız öğrencilerle sohbet etti. Kız öğrencilerin okuduğu türkülere duygulu anlar yaşıyan Yılmaz, kız öğrencilerine "Ben senin sarı saclarında kaldım" adli şiiri okudu. Kız öğrencilerine nasihatlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz , "Her şeyi severek yapmalısınız. Severek yapmak; isteyerek, benimseyerek yapmaktır. Sevmeden yaptığınız hiçbir işte tam başarı sağlayamazsınız. Sevmeden öğrenemez, anlayamaz, bildiklerinizi uygulayamazsınız. Beceriye ve uygulamaya yönelen ve dönüşmeyen bilginin değeri sınırlıdır, çoğu zaman da yoktur. Gerçek mutluluk, severek, verimli çalışmak ve üretmektir. Bu sebeple kendimize, ailemize, milletimize, vatanımıza, insanlığa yararlı ve hayırlı olmak; bu yönde iyi, yapıcı, birleştirici, yüceltici davranışlarımız ve katkılarımızla tanınmak, anılmak ve sayılmak, bir insan için en onurlu, gurur verici büyük mutluluktur. Bilmelisiniz ki, geleceğin açık, aydınlık, güvenli ve daha iyi olabilmesi; bildikleriniz, bilinmeyenleri bulmak ve öğrenmek için kullanabilme istek ve çabalarınıza bağlıdır"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title