Haberler

Ahmet Bebeği, Oğlu Olmadığı İçin Kaçırmış

Güncelleme:
Abone Ol

4 aylık Ahmet bebeği kaçıran zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken, Mehmet V. isimli şahsın oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.

Bağcılar'da Ahmet bebeği kaçıran zanlıların sorgusu sürüyor. Şüphelilerden iki kız babası Mehmet V.'nin, oğlu olmadığı için Ahmet bebeği kaçırdığı öğrenildi.

OĞLU OLMADIĞI İÇİN KAÇIRMIŞ

Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet V., Güngör V., Nazan V., Hülya V. ve Songül V.'nin sorguları sürüyor. Bu arada polis, olayla ilgili şüpheli Meryem V. isimli kadını arıyor.

Öte yandan, Ahmet bebeği kaçıranların Mehmet, Nazan ve Meryem V. olduğu, Mehmet V.'nin ise oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.


Öte yandan, gözaltına alınan 5 kişinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

AİLESİ AHMET'İ KUCAKLAMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Polisin düzenlediği operasyonla kurtulan 4 aylık Ahmet Davulcu'nun Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Anne ve baba, sevincini Ahmet bebeğin görüntülerini yakınlarıyla paylaşarak yaşadı. Görüntülerde annenin Ahmet Bebeği kucağına aldığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davulcu Bağcılar 3-sayfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Genco:

Bu şerefsizlerin neden isimlerini tam yazmazlar , yüzlerini kaparlar anlamam. Bilakis her yerde reklam edeceksin bu adi yaratıkları. .

Yanıtla049
ALİ:

Oğlu olmadığı için kaçırmış. Lan buna kim inanır çocuğu dilendirmek için kaçırdım desene. Hem nasıl kıydınız o bebeği havalandırma boşluğuna atarken hiçmi içiniz cız etmedi Allah belanızı versin.

Yanıtla043
Recep Atli:

Yalannn. Erkek bebegi satmak icin kacirmistir. Cünkü daha cok para ediyor.

Yanıtla037
elif:

kim Bilir ne amacla bebegi caldilar. Bahaneleri bana inandirici gelmedi. Bunlara en agir cezayi vermeli.

Yanıtla032
dandun:

bunlar cocuk mafyasının adamları bunları gördünüz yerde linc edin veya halk olarak infaz edilmesi gerek ileride yine içimizden birilerinin canını yakacaklar emniyet bunları ömürboyu takip etmesi gerekir

Yanıtla023
elif:

resimde bebegin yattigi yer hastahaneyse cok bakimsiz. priz deformasyon olmus, Duvarlar bakimsiz. gördügüm yer bu Kadarsa, görmedigim yer kimbilir nasil.

Yanıtla023
yuh:

çocuk kaçırıp utanmadan konuşuyor pislik o zaman benimde şunum yok bunum yok ee napalım yuh

Yanıtla022
vatansever:

organ mafyası. . . kesinlikle. . çocugu 4. katan atan birisi sadece merhametsiz bir insandır. . . savcılık yakın ilişkileri araştırılmalı. . . . .

Yanıtla015
Adınızı Yazın:

Erkek çocuğu olmadığı için kaçırmış. Peki puset içindeki çocuğun erkek çocuğu olduğunu nasıl anladın. Bunların geçmişi incelensin çocuk taciri oldukları görülecektir.

Yanıtla012
ahmet:

organ mafyasına atmayacağı ne malum. ekek çocuğun olmuyorsa köyünden bir kız daha al

Yanıtla012
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title