Haberler

Evlerinin altındaki yılanlar için tüfekle nöbete başladılar! Anlattıkları "Yer altı canavarı" söylentisine neden oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da evlerinin altındaki yılanlar nedeniyle korku dolu günler geçiren aile, ellerinde tüfeklerle gece boyunca nöbet tutuyor. Evin altına basılan su ve yakılan ateş sonucu çıkan yılanların tekrar aynı yere girdiği iddia edilirken bir büyük yılanın sopa fırlattığının söylenmesi ise "Evin altında yer altı canavarı var" söylentisine neden oldu.

Samsun'da evlerinin altında yaşayan yılanlar nedeniyle korkulu günlerden geçen aile ellerinde tüfeklerle gece boyunca nöbet tutmaya başladı. Evin altında birden çok yılanın görüldüğü ve büyük bir yılanın sopa attığı iddiası ise yer altı canavarı söylentilerinin ortaya çıkmasına neden oldu.

TÜFEKLERLE NÖBET TUTUYORLAR

Bafra'nın Şeyhulaş Mahallesi'nde yaşayan Tiryaki ailesi, evlerinin altında yaşadığını düşündükleri yılanlar nedeniyle korku dolu anlar yaşıyor. Tüm mahalle sakinleriyle birlikte gece boyunca tüfeklerle nöbet tutan aile, durumu belediye ve itfaiyenin yanı sıra diğer gerekli yerlere de bildirdiklerini ancak yılanların evin içinde olmadığını belirttikleri için hiçbir müdahale yapılmadığını iddia etti. Aile üyeleri, yılanları kendi çabalarıyla evin altından çıkarmaya çalıştıklarını da belirtti.

Evlerinin altındaki yılanlar

"EVİN ALTINA SU BASINCA YAVRU YILANLAR ÇIKTI"

İlk olarak siyah büyük bir yılan gördüğünü söyleyen Safiye Öztürk, yılanın çok korkutucu olduğunu ve garip sesler çıkardığını belirtti. Öztürk, yılanı gördükten sonra korkudan bayıldığını ifade etti.

Mahalle sakinlerinden Ali Aydoğdu ise yılanları çıkarmak için evin altına su bastıklarını ve ateş yaktıklarını, bu esnada 1-2 metre büyüklüğünde 6 tane yavru yılanın çıktığını ve tekrar geri kaçtığını söyledi. Büyük yılanlardan biri olan alalı yılanı gördüklerini belirten Aydoğdu, yılanı silahla vurmak için bir sopa yardımıyla dürttüğü esnada yılanın sopayı alarak fırlattığını ve korkarak kaçtıklarını anlattı.

"YILANLARIN HAREKETLERİNİ HİSSEDİYORUZ"

Evin altında tüneller olduğunu ve yılanların hareketlerini hissettiklerini belirten aile, geceleri bu yüzden uyuyamadıklarını dile getirdi. Evin yakınında bulunan bir elektrik direğinin yılanlar geçerken sallandığını söyleyen aile, yılanların evin içine girmesinden endişe duyuyor. Tiryaki ailesi, yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Samsun Yaşam Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

mehmet arif inci:

Keşke evi yaparken zamanında temel atıp betonlasaydınız da yılan evin altına girmeseydi sizde nöbet tutmamış olurdunuz bizde bu haberi görmeyip bu yorumu atmamış olurduk herşey yapılan eksiklerden ötürü oluşmuş .

Yanıtla21223
Turbo Levent:

AZİZ NESİN TESPİTLERİ YAPTIĞINDA BAKANLIK ACİL TEDBİR ALIP AYKÜ AŞILAMALIYDI BU TOPLUMA

7940
Hek Tor:

Van Gölü Canavarı'dır mutlaka; Yolunu kaybedip ''Tremors''lar gibi yerin altından önce Karadeniz'e çıkmışlardır, sonra da Bafra'ya yola devam...

43
Firat Tas:

Bir yer altı canavarımız eksikti

Yanıtla8117
semson 12:

kükürt basın yılan kalmaz

135
Marko Apostolidis:

tipik karadeniz huyu... tüfekle bunlar sivrisinek bile avlarlar... tüfekle hareket halindeki yılanı denk getirmek biraz zor olacak...

Yanıtla5760
Erkan Unal:

Yoo hiçte zor olmaz tüfekteki saçma dağılır,Karadeniz bölgesinden değilim fakat bir bölgeyi hedef göstermen yanlış oluyor ismi Türk bile kullanıcı olmayan batı özentisi marko bey

1550
Se. Ba.:

Kuş saçması fişek takar sa 30 tane misket var içinde püskürerek dağılıyor havada, illa birisi denk gelir, ama tesiri az olur, yada şavrettin kullanırsa hem isabet şansı yükselir hem öldürür,,

210
Erkan Arslan:

Bikere Vann Gölüne Gidip Oradaki Conavardan Yardim istesinler

Yanıtla1362
Yahya Kahya:

Hmmm hmmm ne desem ne desem

Yanıtla3430
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title