Haberler

Ajdar Anık'tan Twitter'daki Sahte Hesap Açıklaması

Güncelleme:
Abone Ol

Ajdar Anık, sosyal medyada ve özellikle Twitter'da "@AjdarOnline" gibi kendisiyle ilgisi olmayan fake hesaplar açılarak isminin kullanıldığını söyledi. Ajdar, gerçek Twitter hesabının "@theworldstaras" olduğunu açıkladı.

Ajdar Anık, bir açıklama yaparak hakkında sosyal medyada fake hesaplar açılarak mağdur edildiğini, isminin kullanıldığını söyledi. Anık, @AjdarOnline hesabının sahte olduğunu, kendisiyle hiç bir ilişkisi olmayan mesajlar atıldığını belirtti.

Ajdar, kendi resmi Twitter adresinin "@theworldstaras" olduğunu söyleyerek hayranlarının kendisini bu adresten takip edebileceğini açıkladı.

"DAVA AÇACAĞIM"

Ajdar, hakkında açılan sahte hesaplar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve gerekli yasal takipleri yaptığını belirtti.

Ajdar Anık, belediye ve benzeri resmi kurumların da sahte hesapları dikkate alınmaması ricasında bulundu. Ajdar konuyla ilgili bir de fotoğraf paylaşarak tepkisini gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Twitter Ajdar Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

yikmza:

Bozuk memleketin bozuk sanatcisi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title