Haberler

AK Parti Ankara İl Başkanı Alparslan'dan 'Berat Kandili' Mesajı

Abone Ol

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparaslan, "Her kandil bir rahmet, bereket, birlik, beraberlik, kuvvet, şükür, dua, mağfiret, sevgi seli ve insanların Allah'ın huzuruna bir adım daha yaklaşma vesilesidir" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparaslan, "Her kandil bir rahmet, bereket, birlik, beraberlik, kuvvet, şükür, dua, mağfiret, sevgi seli ve insanların Allah'ın huzuruna bir adım daha yaklaşma vesilesidir" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Alparslan, "Ramazan'ı muştulayan Recep ve Şaban aylarının manevi ikliminde, hayatımızda özel anları bize yaşatan mübarek kandil gecelerinden birini daha idrak ediyoruz" dedi.

Her kandilin bir rahmet, bereket, birlik, beraberlik, kuvvet, şükür, dua, mağfiret, sevgi seli ve insanların Allah'ın huzuruna bir adım daha yaklaşma vesilesi olduğunu ifade eden Alparslan, "Dünya hayatında nasıl bir takım işleri planlıyorsak, iktisadi, ticari faaliyetlerimizi nasıl düzenliyorsak, Berat Kandili de manevi hayatımızla ilgili muhasebe ve planlamaların yapıldığı gündür. Bu gece İlahi rahmetin coştuğu gecedir. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken, insanlara verilen eşsiz de bir fırsattır" ifadelerini kullandı.

Alparslan, yapılması gerekenin kötü alışkanlıklardan vazgeçme kararının alınması olduğunu belirterek, açıklamasından şunları kaydetti:

"Yapılması gereken, hayata her yönden çeki-düzen vermek, insanları, hayvanları, bitkileri, tabiatı Yaratan'ın rızası için sevmeyi unutmamak, hatalarımız için af, güzelliklerimiz için kazanç dilemektir. Çünkü biz Yunus Emre'nin diliyle 'Yaratılanı severiz Yaratan'dan ötürü' düşüncesiyle hareket eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Manevi güzelliklerin dünyamızı donattığı bu güzel gecenin, tüm dünyadaki kötülüklerin sona ermesini sağlaması, barış, huzur, güven ortamının insanlığa hakim olması, insanların kurtuluşuna vesile olması en önemli temennimizdir. Bu duygularla tüm İslam Aleminin ve aziz milletimizin Berat Kandili'ni kutlar, sağlık, mutluluk, birlik, kardeşlik, sevgi ve hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan dilerim." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandil Dağı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title