Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca'daki Projeleri İnceledi

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesindeki yapımı devam eden projeleri inceledi. Uslu, halk eğitim merkezi, TOBB Anaokulu, Atatürk İlkokulu, gençlik merkezi, hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü inşaatlarını gezdi. Kumluca'ya yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Uslu, eğitim ve hizmet alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca ilçesindeki yapımı devam eden projeleri inceledi.

Uslu, halk eğitim merkezi, TOBB Anaokulu, Atatürk İlkokulu, gençlik merkezi, hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü inşaatlarını gezdi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Uslu, Kumluca'ya yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini bildirdi. Eser ve hizmet siyasetiyle yola devam ettiklerini aktaran Uslu, "Antalya'yı, Türkiye'yi seviyoruz. Kumluca ilçemizde iki okul ve bir sentetik çim futbol sahası tamamlandı, eğitime ve hizmete hazır. Gençlik merkezi, hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü inşaatlarında da sona yaklaşıldı." ifadelerini kullandı.

İnceleme gezisine Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Yerel Haberler Milletvekili Atay Uslu Politika AK Parti Gençlik Kumluca Hükümet antalya Güncel Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title