Haberler

AK Parti'den Seçim Bürosu Saldırısına Kınama

Abone Ol

AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Dündar, Mardin’de AK Parti seçim bürolarına yapılan saldırıyı kınadı.

AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Dündar, Mardin'de AK Parti seçim bürolarına yapılan saldırıyı kınadı.

AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Dündar, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam etmesi için herkesin sağduyulu olması gerektiğini belirtti. Dündar, "Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İnşallah bu saldırılar bir daha tekrarlanmaz. Bu saldırıların önünü kesmek için bütün partililerin mutlaka adım atması gerektiğini düşünüyorum. Bu saldırıların demokrasimize seçim ortamımıza büyük zararlar vereceğini hepimiz görüyoruz. Özellikle bölgemizin bu hassas döneminde ve bu seçim ortamında bu saldırıların yapılması seçim güvenliğini riske sokar. AK Parti'nin seçim süreci boyunca hiçbir provokatif eyleme gelmeyeceğini deklare ediyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Dündar Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

sabri toto:

ye heletık abuy eleyk beket :) utansan gider evinde oturursun batmışsın akpden belki bir kaç ihale alırsın diye ugraşıyorsun bitti akp bitti avucunu yalarsın :)

Yanıtla01
Süğürt ağa*47mobilWeb@haberler.com:

La sen git önce kan davanı hâlet said abin nerde habiste kim sizi insan yerine koyuyor Acur

Yanıtla00
kızıltepeli:

KINAYANA BAK HELE. SEN ÖNCE ADANA VE MERSİNDEKİ BOMBALAMALARINIZI KINA DİNGİL.

Yanıtla00
kemal elalmış:

SEN KİMSİN YAV MÜSAİDI YEDİN BİTİRDİN HANGİ YÜZLE KONUŞUYORSUN AYRICA AKPARTİDE SEKRETERLİKTEN ÇIKMIYORSUN ÇOK KALE ALINAN BİRİYMİŞSİN GİBİ BİRDE BASIN AÇIKLAMASI YAPIYORSUN SENİN ŞAKŞAKÇILARINDA YAYINLIYOR :)

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title