Haberler

AK Parti Genel Başkanlığına Yıldırım'ın Aday Gösterilmesi

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Partililerden görüntüler AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un konuşması AK Parti 2. Olağanüstü Kongresine doğru AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti olarak bugün yeni bir döneme girildiğini belirtti AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti olarak bugün yeni bir döneme girildiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Partililerden görüntüler

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un konuşması

Ak Parti 2. Olağanüstü Kongresine doğru

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti olarak bugün yeni bir döneme girildiğini belirtti

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti olarak bugün yeni bir döneme girildiğini söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığına adaylığının açıklanmasının ardından Yakutiye Kent Meydanı'nda partililerin düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt, AK Parti olarak bugün yeni bir döneme girildiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezinde yapılan istişareler sonucu böyle bir kararın alındığını belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt, "22 Mayısta yapılacak ikinci büyük kongre ile sayın Ahmet Davutoğlu 20 aydır sürdürdüğü başbakanlık ve genel başkanlık görevlerini Binali Yıldırım beye devretmiş olacak." dedi.

Yeni genel başkan adayının AK Parti ailesine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yeşiltyurt, "Vatana millete hayırlı olsun. İnşallah Binali Yıldırım başkanımızla birlikte AK Partinin muasır medeniyetler seviyesine yürümesi daha hızlı bir şekilde devam edecektir." şeklinde konuştu.

Yeşilyurt, yaşanan değişikliklerin AK Parti içinde kargaşaya neden olmayacağını kaydetti.

Yeşilyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti'de görev değişiklikleri hiçbir zaman çatışma ve kavgalara mahal vermeden kardeşlikle çözülmektedir. Bugün de bir örneğini gördük. İnşallah bu birlikteliğimizi 22 Mayısta coşkulu coşkulu bir şekilde Türkiye'ye duyuracağız. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı hamleler Ahmet Davutoğlu ile devam etti. 22 Mayıs'tan sonra da Binali Yıldırım bey ile devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Fatih Yeşilyurt AK Parti Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title