Haberler

Davutoğlu AK Parti Gençlik Kolları Kongresinde Konuştu, Boynukalın'a Hediye Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde görevini devreden Abdurrahim Boynukalın'a hediye verdi.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde konuşan Davutoğlu, görevini devreden AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın'a şükranlarını sunarak hediye verdi.

"BOYNUKALIN KARDEŞİME TEŞEKKÜRLER"

Kongrede konuşma yapan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları da şöyle:

"İdealist, fedakar, gayretli AK Parti gençlik kollarımıza, her kardeşimize teşekkür ediyorum. AK Parti'nin halka hizmet yolunda sağlıklı yenilenme ve kardeşçe bayrağı devretme anlayışı bu kongremizde bir kere daha yaşanıyor. Dikkat ediniz, iki seçimi başarıyla tamamlayan, gençlik coşkusunu bütün miting alanlarına yayan, 81 ilde büyük bir coşkuya öncülük eden Abdurrahim Boynukalın kardeşimize, onun MKYK'daki yol arkadaşlarına, bütün gençlik kolları teşkilatlarımıza buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

"TÜRKİYE GENELİNDE DE HİZMET VERECEK"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini Melih Ecertaş'a devreden Abdurrahim Boynukalın için "Bugün onun inşallah Türkiye genelinde yapacağı hizmetlere de şahit olacağız" diyen Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün onun bu onurlu görevi büyük bir mutlulukla, huzurla devrettiği Melih Ecertaş kardeşime de 'hoş geldin' diyor ve görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Melih kardeşim, İstanbul il teşkilatındaki büyük başarısıyla ve orada gerçekleştirilen milyonluk mitinglerdeki gençlik katılımıyla hepimizin gözüne girmişti. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu heyecanı bütün Türkiye'ye yayacak. Bu iki kardeşim gibi siz değerli kardeşlerim de bugün yol arkadaşımızsınız, gücümüzsünüz, enerjimizsiniz, yarın da en yetkili mevkilerde büyük sorumluluklarda görev alacaksınız. Ana kademelere cesaret verdiğinizi, güç ve enerji verdiğinizi görüyorum. Sizleri takdirle izliyorum.

"SİZLER TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİSİNİZ"

İslam coğrafyasını sahiplenmenizi, yeryüzünün neresinde olursa olsun her mazlumun yanında yer almanızı yürekten kutluyorum. AK Parti'nin 10 milyon üyesi içerisindeki 2 milyona yaklaşan genç kardeşlerimiz en büyük teminatımızsınız. Sizler Türkiye'nin istikbali, aydınlık yarınlarısınız. Sizden demokrasiye, milli iradeye, özgürlüğe, kardeşliğe her zaman sahip çıkmanızı istiyorum. Bu milletin gençlerini bölmek isteyenlere, karşı cephelerde çatıştırmak isteyenlere karşı en güçlü gür sedanın AK Parti saflarından gelmesini istiyorum."

DAVUTOĞLU'NDAN BOYNUKALIN'A HEDİYE

Davutoğlu, konuşmasının ardından, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın'a, kendisinin de yer aldığı bir fotoğrafı hediye etti, geçmiş dönemde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan isimlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HÜRRİYET'E SALDIRMIŞTI

Hürriyet'e saldırıyı "Dokunulmazlığı kaldırdık. Bu dokunulmazlığı kaldırmamızda teşkilatlarımızdaki enerjiyi arkamızda hissetmemiz rol oynamıştır" diye savunan Abdurrahim Boynukalın'ın Ahmet Hakan ve Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'e yönelik "Bunlar dayak yememişler hiç" dediği görüntüler de ortaya çıkmıştı. Boynukalın, milletvekilliği sona erince saldırı soruşturmasında şüpheli olarak ifade vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahim Boynukalın Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (75)

AKP ZİHNİYETİ:

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ :)))

Yanıtla050
SUNGUR:

Davutoğlu ALLAH sizi başımızdan Eksik Etmesin. . . Adam Gibi Adamsınız

Yanıtla321
..:

AKP GİTTİKÇE KÖTÜLEŞİYOR İNADINA YAPIYORLAR ÖC ALIR GİBİ NEFRET KUSUYORLAR HERGÜN GÜN GEÇTİKÇE KÖTÜLEŞİYOR BÖYLE TİPLERİ NERELERE GETİRİYORLAR BU ADAM TÜRKİYENİN EN ESKİ EN BÜYÜK GAZETE BİNASINA SALDIRININ BAŞINDA OLAN DEĞİLMİ BÜTÜN KANALLAR HABERLERDE SEYRETTİK YETER ARTIK ÜLKEYE BUNLAR ÇOK FAZLA AĞIR GELİR

Yanıtla131
AK GENÇLİK AŞKI:

hem yakışıklı hem karizmatik adam. başbakanımız bile ülkenin istikbali sizlersiniz demiş . siz neden övünmüyorsunuz kıskanç pislikler.

Yanıtla311
cadaloz apti:

iki bos kafali kazma yanyana

Yanıtla030
fehmi:

halki birbirine dusurmeye devam etmenin ne anlami var anlamis degilim secimler gecti bir yigin zorluklar var davutoglu kendini bilmez birine hediye verecegine onun ulu orta kulagini cekseydi akplilerden dahi alkis alirdi halk gerginlik istemez. yazik!

Yanıtla126
SUNGUR:

Verebilir Ne Var Bunda Doğal Bişey. . . . . Yahu Siz Vatan Hayinleri Hükümetimizi Ne kadar Kötülerseniz Kötüleyin Biz Yıkılmayız. . . . BİZE MİLLETİMİZ YETERRRRRRRRRRR

Yanıtla270
laz:

madallaya da ver terörist gibi davranan adama. . . . akp yi kimse yıkamadı sanırım kendi kendini yıkacak. . . .

Yanıtla125
nefret:

Her gecen gün, sizden daha cok nefret ediyorum!!!

Yanıtla025
halk:

Bakan yardimciligi yetmemis mi ödül olarak? Hitler de SSi, böyle ödüllendiriyordu. AKPnin ISID kolu bunlar.

Yanıtla124
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title