Haberler

AK Parti Kongresi'nde Berkin Elvan Pankartına Tutuklama

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'nin İstanbul İl Kongresi'nde Berkin Elvan pankartı açan Hicri Selviler ve Leyla Erdoğan, beş dakikalık sorgunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AK Parti'nin dünkü İstanbul İl Kongresi'nde "Berkin'in katilleri yargılansın - Adalet istiyoruz / Dev-Genç" yazılı pankart açan Hicri Selviler ve Leyla Erdoğan, bugün akşam saatlerinde yasadışı DHKP/C propagandası suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"ÖRGÜTLE HİÇBİR BAĞLANTIM YOK"

Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Leyla Erdoğan sorgusunda, "Örgütle hiçbir bağlantım yoktur. Dev-Genç'e sempatim vardır. Pankartın amacı, Berkin Elvan öldürüleli 603 gün olmasına rağmen katilleri bulunup yargılanmadı. Bu olaya dikkat çekmek amacıyla parkart açtım" dedi.

"KORUMALAR TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADIK"

Hicri Selviler de "Başbakan konuşmasında adaletten bahsediyordu. Biz de Berkin Elvan için adalet isteğimizi dile getirmek amacıyla pankart açtık. Başbakanın korumaları tarafından saldırıya uğradık" diye konuştu.

5 DAKİKALIK SORGUNUN ARDINDAN TUTUKLANDILAR

Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, beş dakikalık sorgunun ardından 20 yaşındaki iki genci yasadışı DHKP/C propagandası suçundan tutuklayarak, cezaevine gönderdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Leyla Erdoğan Berkin Elvan İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (113)

talat:

sumuklu solcular basmis siteyi yine. . . . . . .

Yanıtla41634
....:

Biji apo, yaşasın kürdistan diye pankart açıp, terör örgütü propagandası yapanlara ne ceza veriyorlar acaba???????

Yanıtla2256
hasan yılmaz:

akp nin kamyonu geri geri gitmeye başladı ve fırenleri patlamiş devrilmeye mahkümdür, sakın yanaşıpta kurtarmaya kalkışmayin altında kalırsınız

Yanıtla7223
Tayyipçi:

tabikide gereken yapılacak teröröist pankartını açanların yanına karmı kalacak hiçkimsenin akpartimizin ve türkiyemizin huzurunu bozmaya hakkı yok. hiçkimsenin ettiği yanına kalmaz akgençlik. . . .

Yanıtla21713
serefsizlermobilWeb@haberler.com:

Allah belazi vere tutturmusunuz bir berkin Elvan diye....sizin bu idolojinize inat akparti diyecem...

Yanıtla20124
Cemşit CamızcımobilWeb@haberler.com:

Orası pankart açacak yer değil iyiki tutuklama olmuş bundan sonra pankart açmayı düşünenler iyi düşünsün ders olsun herkese.

Yanıtla16320
talat:

asiri solcu pkkli berkinciler

Yanıtla14420
DİRİLİŞmobilWeb@haberler.com:

Chp mhpbdp .0,5 AKPARTİ.Bunlarin 3 ü bir ak parti yapmiyor. Yolumuz dogru arkadaslar. Durmak yok yola devam.

Yanıtla13817
BEN BİR GARİP AK KOYUNUM:

akp hiç bir şeye tahammül edemiyor çünkü yaptıkları pislikleri toplasan yeni bir dünya inşa edersin

Yanıtla15139
uyan uykudan koyun:

ya Allahınızı severseniz kadıköyde bdp hdp bundan kaç ay önce kadıköy meydanında miting yaptı. hepsinin elerinde pkk bayrakları apo resimleri pkk sempatizanları pkk apo sloganları vardı. ulan nerde nasıl bir adalet var bu memlekette. bana dokunmayan yılan bin yaşasın sözü bu akp ye tam yakışıyor cuk diye oturdu. onlara müdahale yok laf yok şikayet yok ucu akp ye dokununca birşeyin veryasın ediyorlar. uyanın be yeter artık !!

Yanıtla8145
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title