Haberler

AK Partili Belediye Başkanı Eşref Ünsal koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavisi devam eden Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal hayatını kaybetti.

DÖRT AY ÖNCE DE TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

AK Partili Belediye Başkanı Ünsal ve 2 kişiyi taşıyan makam aracı 4 ay önce de şarampole devrilmiş, 3 kişi yaralanmıştı. Başkan Ünsal'ın bacağı kırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eşref Ünsal Koronavirüs AK Parti Akharım Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

MEMDUH:

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. . Bu haber siyaset yapma yeri değil fakat yorumlar bunu gerktirmiş. Profesyonel yöneticilikte altında çalışan insanları borçlandırırsan rahat yönetirsin ve onları bölerek, kutuplaştırarak rahat yönetebilirsin. Ölüm haberinde ile kutuplaşmış haldeyiz ve gırtlağımıza kadar borca batığız hepimiz. yani 18 yıldır cok profesyonel yönetmişler bizi. .

Yanıtla108
Benim Ben:

Yuh artik, vallah pes. Allah islah etsin. Bu ne ya, 18 sene önce pek mi iyidiniz, Allahim insallah sizin gibilere 18 yil önceki günleri nasip eder dolu dolu yasarsiniz.

48
...:

Benim ben e söylüyorum: Sayın duyarlı ama bir o kadar beynini kullanmayan arkdaş. teknoloji gelişiyor insanlar ilerliyor 1 yıl sonra dahi 1 yıl öncenin teknolojisi geride kalıyor. 18 yıl önce tabiki bu şartları bulamazdık. Hakkın olanları alıyorsun tamam ama aldığındna fazlasını alabilecekken ona buna yediriyorlar. Sen de buna eyv diyorsun. Şu dönemde insanca yaşayamaycaksan zaten afrikadan hindistandan ne farkımız kalacak. Hacetini sokağamı yapacaksın? yemeğini koyacak bir buzdolabın olmayacak mı?

51
MEMDUH:

40 yıl önce bu ülkede kürt türk çatışması yarattılar zebil oldu yıllarımız, onlardan önce sağcı solcu çatışmaları, alevi sünni çatışmaları tam kurtulduk hepsinden derken 20 yıldır yavas yavas işlenen laik dindar kavgaları. O dönem iktidarda kim varsa görüşü farklı olana uyguladığı ötekileştirici tutum değişmiyor. Bu millet bunu haketmiyor, at gözlüklerimizi çıkartalım ve parti holiganlığı yapmayalım. ayrıca evet ben 90 lı yıllara dönmek isterdim, kesinlikle daha medeni daha anlayışlıydık.

51
Oha:

MEMDUH O DİN KAVGALARINI LAİKLİK KAVGALARINI BU ARAŞTIR KİM BAŞLATTI, ASILAN HOCALAR, YASAKLANAN DINDERSLERI VS. VS. BÖS KONUSMA AT GÖZLÜKLER SİZDE TAKILI.

12
MEMDUH:

Oha, ne deseniz boş diyorsun yani. Holiganlığa devam. . Ne bir parti özelinde konuştum, ne de tek bir partiyi hedef aldım. Bu kutuplaşmayı farklı dönemlerde farklı şekillerde uyguladı her dönemin siyasetçisi ve ülke kaybetti, biz kaybettik, çocuklarımız kaybediyor. Aklı selime davet ediyorum

10
Şeyh Şamil:

Bir insanın ölümüne alkış- sevinç imojini koyacak kadar nasıl duygu- vicdan..fukarası olduk, sizin ölmeme garantiniz mi var !

Yanıtla212
FARUK:

Yazık şu haberi bile beğenip gülenlere, zihniyetiniz batsın

Yanıtla47
YETER ARTIK:

TEZ ZAMANDA DİĞERLERİNİN BAŞINA BAŞKA TÜRLÜ GİTMEYECEKLER ÇÜNKÜ

Yanıtla81
esr:

önce senden başlasın o zaman

33
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title