Haberler

AK Parti Milletvekili Aday Adayının Afişi Tartışma Yarattı

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Ebuzer Aydın, hazırladığı tanıtım afişinde slogan olarak, 'Referansım Allah' yazması tepkilere neden oldu.

Tanıtım için afiş hazırlatan AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Ebuzer Aydın, slogan olarak, 'Referansım Allah' yazması tepkilere neden oldu. Tepkiler üzerine Aydın bir açıklama yaparak, "Bu sözün nereye gittiğini çok iyi bilen biriyim. Ben Allah bana referanstır demiyorum. Burada ben referansımı Allah'tan alıyorum demek istiyorum." şeklinde konuşarak kendini savundu.

İşte Aydın'ın açıklamasının tamamı;

PARA İLE YAPAMIYACAĞIM REKLAMI YAPTILAR

Bugün benim para ile yapamayacağım reklamı yapmış oldular. Bugün benim ulaşamayacağım yerlere kendileri ulaştırdılar. Her insanın her müminin akliselim insanın, her Allahtan korkan insanın idareye talip olan insanın referansının Allah olması gerekiyor. Allahtan başka referansımız olursa olumsuzluk olur, akılsızlık olur. Elbette ben bir Müslüman olarak, İslami ilimler eğitimini yapmış bölgede halkın sorunlarını bilen biri olarak ve bölgeyi tanıyan bir gazeteci olarak, bilgi birikimim ile ben bu sözün nereye gittiğini bilmez miyim.

TARTIŞMAYA VARIM

Ben referansımı kalkıp başka bir şeyden mı alacam. Elbette ben bir Müslüman olarak, referansım Allah"tır dediğim için bugün Türkiye beni konuşuyor. Benim referansım elbette Allah'dır. Türkiye'de benimle bu konuyu tartışacak diyanetten, hiyanetciye kadar kimler varsa bu işe ihanetle bakanlarda hidayetle bakanlarda gelsinler hepsi ile tartışmaya varım.

SUUDİ ARABİSTAN'DA EĞİTİM ALDI

Suudi Arabistan'da İmam Muhammed İbn-i Suud İslam Üniversitesi'nde Kur'an İlimleri ve tefsir üzerine eğitim aldığını belirten Ebuzer Aydın, Malatya'dan yerel yayın yapan yerel ZER TV'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ebuzer Aydın Ak Parti Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

fayda-maliyet analizi:

Yazık be arkadaş koltuk için yapmıycağın şey yok

Yanıtla026
Töbe töbe:

Sen kimsinki Allah referansım yazıyorsun.

014
boşuna tesfir dersi almışsın:

Çok değil Azcık adam olabilseniz afişlere böyle yazılar yazmazsınız siyasete (koltuk sevdasına dini karıştırmazsınız)

011
Tolga KARASU:

Kimseler kusura bakmasın ama bunlar dini kullanmanın daha da ötesine geçti, level atladılar.

Yanıtla421
CAN DERSİMLİ:

MALATYADA MERKEBİDE KOYSAN AKP''DEN SEÇİLİR.

Yanıtla019
ali:

Allah senin ve senin gibi lerin belasını versin. çıkarcılar. . . . . . . . . . . .

Yanıtla017
urfalı:

aminnnnn

07
FERHAT:

Dinimizi inancımızı inandığımızıda bu kadar kolay bir şekilde siyasete sakız edebiliyolar anlamıyorum bizim milletimiz sadece dinine karsı zayıftır bunlarda nerden vuracagını iyi biliyolar ama yazık yazık

Yanıtla115
EZUDEK:

bunlar iyce saçmalamaya başladılar

Yanıtla114
erol:

pek yakında ALLAH. la görüştüklerini söylerlerse şaşırmayın, ,

Yanıtla114
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title