Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenleyeceği toplantı yarın başlıyor

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'nin 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek. Toplantıda, yerel seçim sonuçları değerlendirilecek ve parti için yeni yol haritası belirlenecek.

(ANKARA) - Ak Parti'nin Kızılcahamam'da gerçekleştireceği 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yarın başlıyor. Milletvekilleri yarın Kızılcahamam'da toplanacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştireceği 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yarın milletvekillerinin Kızılcahamam'da toplanmasıyla başlıyor. AK Parti kampı, 1 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayıp, 2 Haziran Pazar günü kapanış konuşmasıyla sona erecek. Kampa milletvekili ve genel merkez yönetimi katılacak.

Kampta, yerel seçim sonuçlarının değerlendirileceği, ayrıca partinin bundan sonra izleyeceği yol haritasının belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam AK Parti Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title