Haberler

AK Partili Başkan BDP'ye Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı AK Partili Alatosun Belde Başkanı ve beraberinde yüzlerce kişi ile AK Parti'den istifa ederek BDP'ye katıldı.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı AK Partili Alatosun Belde Başkanı Salih Özesen ve 100'ü aşkın kişiyle birlikte partisinden istifa edip BDP'ye katıldı. BDP Bağlar İlçesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen katılım törenine BDP Bağlar İlçe Eş Başkanı Ahmet Gezen, Bağlar ilçe örgütü yönetimi ve Alatosun'dan gelen çok sayıda yurttaş katıldı.

Törende konuşan BDP Bağlar İlçe Eş Başkanı Ahmet Gezen, Kürt halkının belli bir aşamaya geldiğini belirterek, "Sistem partilerinde bugüne kadar ilişkisi veya bağı olan insanlarımızın bugün özüne dönmeleri bu bizim için gerçekten sevindirici bir olaydır. Alatos beldesinde bulunan arkadaşlarımızın AKP'den ayrılıp bize gelmeleri bizim için onur vericidir. Biz katılımlarından dolayı partimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

'BUNDAN SONRA SABAH AKŞAM DEMEDEN PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Ahmet Gezen'in ardından söz alan Alatosun Belde Başkanı Salih Özesen ise, BDP'nin Kürt halkının haklarını savunan tek parti olduğunu ifade ederek, "Bundan sonra artık halkımla birlikte çalışıp halkımızla birlikte yürüyeceğiz" dedi. AK Parti'de siyaset yapanlara seslenen Özesen şöyle devam etti: "Biz geride kalanlarında bir an evvel dönmelerini istiyoruz. Bu hepimizin evi, Kürt halkının değil sadece, BDP, Arap, Süryani, Ermeni bütün azınlıkların partisidir. Bugünden sonra sabah akşam arkadaşlarımla birlikte halkımızın yanında yer alacağız ve partimiz için çalışacağız"

Kaynak: Temsilci / Güncel

diyarbakır alatosun ak parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title