Haberler

AKP'li Eski Belde Başkanının Katil Zanlıları Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da evinin önünde öldürülen Zeynel Çengel'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan 3 kişinin sorgularında çelişkili ifadeler verdiği belirtildi.

Aydın'da evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Zeynel Çengel'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan İ.D. Y.D. ve A.D.'nin sorgularında çelişkili ifadeler verdiği belirtildi.

Zanlıların ifadeleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, soruşturmayla ilgili gizlilik kararı alındığı öğrenildi.

SORUŞTURMAYLA İLGİLİ GİZLİLİK KARARI ALINDI

İzmir ve Aydın polisinin ortaklaşa yürüttüğü, Özel Harekat polislerin de katıldığı operasyonu Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal'ın yönettiği belirtildi.

Zanlıların saklandığı evde yapılan aramada 1 pompalı tüfek, 7 fişek, 40 gram kristal olarak tabir edilen sentetik uyuşturucu, 20 gram esrar, 9 mm çapında tabanca, 2 şarjör ele geçirildiği bildirildi.

ZANLILARIN SUÇ DOSYASI KABARIK

Zanlardan Y.D.'nin uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından 15 sabıkası ve hakkında 5 arama kararı, İ.D.'nin tümü hırsızlıktan 5 sabıkası, A.D'nin ise uyuşturucudan 8 sabıkasının bulunduğu kaydedildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlıların 3'ü de tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynel Çengel Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title