Haberler

Akalın Domif Fuarı'na Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Akalın Turizm ve Nakliyat 23-25 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'na katıldı.

Doğu Marmara´da 5 ili kapsayan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün´ün katılımıyla açılışı yapılan ve üç gün süren fuarda Akalın Tur'un standı büyük ilgi gördü

.

İşverenlerle ile iş arayanların buluştuğu fuarda yerini alan Akalın Tur Standına beklenenin üzerinde talep oldu. Akalın Tur standını ziyaret edenler, Firmanın yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 200'ün üzerindeki katılımcı arasında tek Turizm ve Nakliye firması olan Akalın standını ziyaret edenlere dergi ve döküman verildi.

Erol Akalın ; Sektöründe Öncüyüz..

Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Akalın Turizm yönetim kurulu başkanı Erol Akalın, DOMİF fuarında açtıklarını standa işletmenin binlerce kişiye anlatma ve tanıtma fırsatı yakaladıklarını belirterek, " İyi ki de katılmışız. Bizim için çok faydalı ve verimli geçti. Akalın olarak uluslararası organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Ergün Erol Akalın Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title