Haberler

Akalın Personeli Piknikte Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Erol Akalın sahibi bulunduğu Akalın Tur ve Akalın Lojistik firması çalışanları ve ailelerini hafta sonu havanın güneşli olması hasebiyle piknikte bir araya getirdi.

Gebze iş dünyası ve cemiyet hayatının önde gelen ismi Erol Akalın sahibi bulunduğu Akalın Tur ve Akalın Lojistik firması çalışanları ve ailelerini hafta sonu havanın güneşli olması hasebiyle piknikte bir araya getirdi.

Erol Akalın yaptığı açıklamada, "Akalın Tur ve Akalın Lojistik ailesi olarak, personelimiz ve ailesiyle yönetim kadrosu olarak bizlerde aile gibiyiz, onlarla birlikte çalışarak işimizi büyütüyor ve geleceğimize hep beraber yön veriyoruz, bu bağlamada, çalışanlarımıza karşı sosyal sorumluluk duygusu içersinde bir araya geliyor, iş dışında daha samimi sohbet etme imkanı buluyoruz, bu tür çalışmaları bütün iş verenler yapmalı, içinde bulunduğumuz dönemde en çok ihtiyaç olan duygu birlik ve beraberlikten geçiyor, çok sevdiğim bir söz var, 'Tek taştan duvar olmaz.'Biz hep beraber Akalınız'' dedi...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title