Haberler

Akdeniz açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:
Abone Ol

Akdeniz'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6,91 kilometre derinlikte meydana gelen sarsıntı birçok ilimizde hissedildi.

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.54'te merkez üssü Akdeniz olan 4.5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,91 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Akdeniz açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilimizde hissedildi

KANDİLLİ 4.4 OLARAK AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi ise birçok ilimizde hissedilen depremin şiddetini 4.4 olarak açıkladı. Buna göre sarsıntının merkezi ise Akdeniz'de Girit Adası oldu. Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin şiddetinin 4.4 olarak duyurdu.

Akdeniz açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı birçok ilimizde hissedildi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Akdeniz Deprem Güncel AFAD Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

JY:

ŞİMDİ BİRİLERİ ÇIKAR YAZAR YOK DUNYANIN SONU GELİYOR, YOK AHLAK BOZULDU, YOK EŞCİNSELLİK ARTDI, YOK LUT KAVMİ FİLAN YOK BİLMEM NE. KARDEŞİM DEPRENLERİN BUNLARLA ALAKASI YOKDUR. DEPREMLER YER ALTINDAKİ FAYLARIN OYNAMADINDAN OLUŞUR DOĞAL BİR AFFET TANRININ BİZİ CEZALANDIRDIĞI FİLAN YOK.

Yanıtla9944
İbrahim Demirel:

Zina, alkol, kumar arttıkça depremler kaçınılmaz olacaktır.

Yanıtla2936
ARSLANOĞLU Hakan:

Naci Görür çıkar ortaya ben söylemiştim der.

Yanıtla1238
Sihirbazın Çırağı:

Bu sefer de hissetmek nasip olmadı. İnşallah çok daha yıkıcı büyük şiddetli zelzele gerçekleştiğinden hissedebilirim. Günümüzün ışığı, aydınlığı, gözlerimizin nurudur depremler. O zelzeleleri yapan ilahî adalet ve kuvvet sahibi rabbımıza övgü ve hamdlar olsun. Çok şükür Allah'ımıza yaratıp verdiği sarsıntılar ve gerçekleşen depremler için.

Yanıtla278
o. kara:

4.5 mu korkuttu sizi ya bi git ya...

Yanıtla713
Birşey demedimki:

Şeriat fikrî arttıkça depremler ve felaketler artıyor. Lord Shiva bizi cezalandırıyor.

Yanıtla46
yusuf ayan:

Çünkü o lanet harp gemisi akdenize demirledi ve sonuç

Yanıtla25
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title