Haberler

Akhisar Belediyesporlu Uğur'un Şahidi Olması Transfer Sinyali Mi

Abone Ol

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'un nişanlısı Damla Tatarlı ile evlenirken nikah şahidi olarak Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu seçmesi, "Cimbom'a gidiyor" yorumlarına yol açtı.

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok'un nişanlısı Damla Tatarlı ile evlenirken nikah şahidi olarak Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu seçmesi, "Cimbom'a gidiyor" yorumlarına yol açtı.

Akhisar Belediyespor'u çalıştırırken parlamasına sebep olduğunu her fırsatta söylediği Hamza Hamzaoğlu'na duyduğu sevgi ve saygıyı her ortamda dile getiren genç savunma oyuncusunun yakın çevresine, "Hamza hocam ister, Akhisar yönetimi de izin verirse, gideceğim tek kulüp Galatasaray olur" dediği öğrenildi.

Galatasaray ve Trabzonspor'un teklifte bulunduğunu doğrulayan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Yönetim olarak bu konuda henüz bir karar vermiş değiliz. Kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiyorsa, ona göre davranacağız. Elbette yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos'un görüşü de bu kararda etkili olacak. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir" derdi.

Transferde her zaman teknik heyetin istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini hatırlatan Acar, Roberto Carlos'un döneminde de aynı tutumu sürdüreceklerini ifade etti. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Demirok Galatasaray Trabzonspor Tatarlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title