Haberler

"Akigo" Evine Geldi

Abone Ol

Yeni sezonda iç saha maçlarını Manisa'da oynayacak Akhisar Belediyespor, cumartesi günkü Gençlerbirliği randevusu öncesi 19 Mayıs Stadı'nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Yeni sezonda iç saha maçlarını Manisa'da oynayacak Akhisar Belediyespor, cumartesi günkü Gençlerbirliği randevusu öncesi 19 Mayıs Stadı'nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

HAMZA HAMZAOĞLU; "BU STATTA SADECE AKHİSAR'I DEĞİL, MANİSA'YI VE TÜM EGE'Yİ TEMSİL EDECEĞİZ"

Yeni sezonda iç saha maçlarını Manisa'da oynayacak Akhisar Belediyespor, cumartesi günkü Gençlerbirliği randevusu öncesi 19 Mayıs Stadı'nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik heyet ve futbolcular tesisi tanıma fırsatı buldu. Gece çalışması yapmak üzere Manisa'ya gelen Akhisar Belediyespor'u taşıyan otobüsün şoförü stat girişini şaşırınca, kafile trafik polislerinin yardımı ile tesise ulaştı. Sahaya ilk kez ayak basan yeşil-siyahlıları çiçekle karşılayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, futbolculara pasta ikram etti.

Teknik adamlar ve oyuncular zemini inceledikten sonra soyunma odalarını gezdi, giriş çıkışları öğrendi. "Buraya gelmek bizim için iyi bir deneyim oldu" diyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Yolu öğrendik, nasıl geleceğimizi gördük. Tesisi gezdik. Sonuçta bu sahada ev sahibi olacağız. Zemin fena değil ancak ayrık otları sorun çıkarabilir. Bizim çim ekibinin de yardımıyla daha iyi duruma getirebiliriz. Bu statta sadece Akhisar'ı değil, Manisa'yı ve tüm Ege'yi temsil edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title