Haberler

Akit TV spikeri, korona aşısının mucidi Uğur Şahin'in Türkçesini eleştirdi: Keşke Almanca konuşsaydı

Güncelleme:
Abone Ol

Akit TV spikeri Yusuf Ozan Demir, koronavirüs aşısını geliştiren BioNTech şirketinin kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin'in Türkçesini eleştirdi. Ozan Demir, Uğur Şahin'in Türkçesi için, "Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık daha kolay anlaşılırdı" ifadesini kullandı.

Akit TV ekranlarında Yusuf Ozan Demir'in sunduğu Haber 16'da, Amerikan ilaç devi Pfizer ile birlikte koronavirüs aşısını geliştiren BioNTech şirketinin kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin'in açıklamalarının yer aldığı bir haber yayınlandı. Haberin ardından spiker Yusuf Ozan, Uğur Şahin'in Türkçesini eleştirdi.

"KEŞKE ALMANCA KONUŞSAYDI"

Spiker Yusuf Ozan, Prof. Dr. Uğur Şahin'in Türkçesi için "Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık daha kolay anlaşılırdı" ifadelerini kullandı.

Akit TV spikeri, korona aşısının mucidi Uğur Şahin'in Türkçesini eleştirdi: Keşke Almanca konuşsaydı, tercüme yapardık daha kolay anlaşılırdı

"AŞI SANA YASAK AMA BİZE DAYATMA YOLUNA GİDİYORLAR"

Akit TV spikeri Yusuf Ozan daha önce de Uğur Şahin'in kendisinin aşı olamayacak olmasına "Senin geliştirdiğin aşı sana yasak ama bizlere de dayatma yoluna gidiyorlar" demiş ve Uğur Şahin'in Türkçesi için yine "Bol paralarla 35'inden sonra Türkiye'ye gelen yabancı futbolcular kadar konuşabiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yusuf Ozan Uğur Şahin Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

hakan gardas:

Sen Sahin beyin türkcesini elestirecegine, onun neden 30 yil evel türkiyeyi terk edip almanyaya göc ettiklerini elestir.

Yanıtla126
Drc:

Ülkesine 5 kuruşluk faydası olmayan adam çıkmış milyonlarca insana fayda sağlamaya çalışan adamı eleştiriyor terbiyesiz

Yanıtla016
hay daaa:

sen ne ise yararsin ya. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yanıtla113
Ziyaa:

Akit TV kapatılsın!

Yanıtla011
bilen:

o kanalda çalışmak için belli bir zeka seviyesinin altında olmak gerekiyor sanırım ,

Yanıtla010
erkan:

sonradan görme şımarık insan seni . . . Doktor Uğur bey almanca konuşsaydı bu sefer Türk değilmi neden almanca konuştu diye eleştirirdin zira kişiliğin henüz oturmamış ve sana hangi aşıyı vursalar fayda vermez kanaatindeyim

Yanıtla010
Bir insan:

bu kadar alçalabilir adamin eline bakiyorsun 2021''i görmek için, neyin kafasi bu, böyle zihniyetteki birileri nasil muhabir, haberci, spiker olabilir ? Cildirmamak elde degil, bende günlük ingilizce konusuyorum akademik fransizca bazen kullaniyorum, konusmam arada yamuluyor ama iki gun sonra düzeliyor. Bilim yapan biri için böyle seyler söylenir mi . . . . . .

Yanıtla010
Ağlanacak durum:

İşte bunları seyredip, şükür Allah''a bunların kafada değilim diye şükrediyorum. Bu kafaya ne denir bilmiyorum. Allah AKIL versin.

Yanıtla09
ISID TV si:

senin gibi Spiker denen hayvanlar orda olmamali. Gerci zaten Kanal degilsiniz

Yanıtla09
misafir:

Allah çarpar seni kardeş haberin olsun. biz nerdeyiz sen nerdesin konuşmasına mı takıldın. yazıklar olsun sana ya

Yanıtla08
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title