Haberler

Aksaray'da Motosiklet Hırsızlığına Tutuklama

Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray'da bir binanın bodrumundan çalınan motosikletin hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheliler tutuklandı.

AKSARAY'da bir binanın bodrumundaki motosikleti çalan Bulut Sarıkaya (20) ve Emirhan Gökkaya (19) tutuklandı, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen pazartesi günü Şifahane Mahallesi'nde meydana geldi. 5 katlı bir binanın bodrumundaki motosiklet, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındı. Motosikletinin çalındığını fark eden sahibi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak şüphelilerin hırsızlıktan 10'ar suç kaydı olan Bulut Sarıkaya ve Emirhan Gökkaya olduğunu belirledi. Dün yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı, bulunan motosiklet ise sahibine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Hırsızlık Tutuklama Güvenlik Aksaray 3-sayfa Güncel Polis Suç Tutuklama Güvenlik Hırsızlık Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title