Haberler

Aksaray'daki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 33

Abone Ol

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif Özbek, Bu Sabah Meydana Gelen Trafik Kazasında 33 Kişinin Öldüğünü, 35 Kişinin de Yaralandığını Bildirdi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Akif Özbek, bu sabah meydana gelen trafik kazasında 33 kişinin öldüğünü, 35 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Başsavcı Özbek, yaptığı açıklamada, ilk olarak trafik kazasında ölen 19 kişinin Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını, yaralanan 32 kişinin de aynı hastanede tedavi altına alındığını belirtti. Özbek, 3 yaralının Kayseri'ye sevk edildiğini ifade etti.

Otobüste bulunan toplam yolcu sayısının 68 olduğunu belirten Özbek, şu ana kadar Aksaray Devlet Hastanesi morgunda bulunan ölülerden Cumhur Çolak (otobüs şoförü), İmamettin Açan, Halil Adıgüzel, Mehmet Ali Küçükkurum, Büşra Güven ve Mine Akkoyun'un kimliklerinin belirlendiğini açıkladı.

Kamyon şoförü Adnan Ölmez'in cesedinin ise hala Konya Numune Hastanesi morgunda bulunduğunu ifade eden Özbek, kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespitlerinin tamamlanmasına çalışıldığını, kimlik tespitinin tamamlanmasının ardından cesetlerin ailelerine teslim edileceğini duyurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title