Haberler

Eşine Tecavüz Ettiğini Öne Sürdüğü Kişiyi Av Tüfeğiyle Öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray'da 31 yaşındaki Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi 26 yaşındaki C.E.'ye tecavüz ettiğini öne sürdüğü 50 yaşındaki Recep Avşar'ı öldürdü.

Aksaray'da 31 yaşındaki Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi 26 yaşındaki C.E.'ye tecavüz ettiğini öne sürdüğü 50 yaşındaki Recep Avşar'ı, av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AV TÜFEĞİYLE ÜZERİNE ATEŞ ETTİ

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Akin Köy Yolu Tuzlu Su Mevkii'nde meydana geldi. Ömer Faruk E., iddiaya göre eşi C.Y.'nin dün Recep Avşar tarafından kaçırılıp tecavüz edildiğini öğrendi. Bunun üzerine Avşar'ı aramaya başlayan Ömer Faruk E., Tuzlusu Mevkii'nde boş bir arazide alkol aldığını öğrendi. Av tüfeğini yanına alarak Tuzlusu Mevkii'ne giden Ömer Faruk E., Avşar'ın üzerine tüfekle ateş etti.

TATBİKAT İÇİN OLAY YERİNE GETİRLDİ

Avşar, kanlar içinde yere yığılırken olay yerinden uzaklaşan Ömer Faruk E., Hasan Dağı Polis Merkezi'ne gelerek teslim olup, Avşar'ı öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine polis, sağlık görevlileriyle birlikte Tuzlusu Mevkii'ne gitti. Sağlık görevlileri yaptığı müdahalede Avşar'ın, hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis, Ömer Faruk E.'yi de olay yerine getirip, cinayeti nasıl işlediğini anlattırdı. Ömer Faruk E., daha sonra ifadesi alınmak için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

POLİS, ŞÜPHELİYİ ARAÇ İÇİNDE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRMEK İSTEDİ

Ömer Faruk E., akşam saatlerinde ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilmek istendi. Gazetecilerin hastane önünde beklediğini fark eden polis, şüpheliyi araç içinde sağlık kontrolünden geçirmek için acil serviste görevli bir doktoru getirdi. Ancak doktor, şüpheliyi araç içinde kontrol etmekten vazgeçti. Bu sırada polis, kameramanların görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilere tepki gösteren sivil bir polis, 'Bir durun ya, kapatın şunu. İşinize bakın hadi girin. Varın gidin işinize babam" dedi. Şüphelinin araç içinde muayene olmasının uygun olmadığını belirten polis, tekrar acil servise döndü. Bunun üzerine polis, şüpheliyi koşarak acil servise getirip sağlık kontrolünden geçirdi.

"EŞİME TECAVÜZ ETTİ, NAMUS İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Ömer Faruk E., sağlık kontrolünden sonra acil servisten çıkartılırken gazetecilerin 'Niçin öldürdünüz?' sorusu üzerine "Namusum için, şerefim için öldürdüm. Eşime tecavüz etti ben de geberttim. Dün tecavüz etti, bugün de geberttim. Arazide tecavüz etmiş." dedi. Ömer Faruk E., sorgulanmak için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, eşi C.E.'nin tecavüze uğrayıp, uğramadığının saptanması içinde inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

AGIR ABİ...:

kimse bu adamı bilmiyor bu adam barajda eşim dediği kadını oynatır 3 5 kusur karşılında adamlara pazarlar adım gibi biliyorum bu adamı hic çıkmasın dışarı

Yanıtla1012
irfanMobil-ANDROID:

dogru ise allah tez gunde kurtarsin

Yanıtla348
bafrali gokhan 55Mobil-ANDROID:

ellerine saglik . insallah az ceza alirsin. ahlaksizlari asacaksin .

Yanıtla149
Uzm.Siyaset BilimciMobil-ANDROID:

ALLAH bu ülkeye en buyuk belayı verdi yani hırsız Akapeyi!

Yanıtla3611
urfalıMobil-ANDROID:

eğer doğruysa helal olsun . allah yardımcın olsun ..

Yanıtla233
sinan gulerMobil-ANDROID:

iyi yapmis

Yanıtla221
32 farzI bilmemenin sonucudur bu..?:

olan biten olaylardan bir ders cikardigimizi zannetmiyorum, , , cünkü öne cikan cogu kisi dinin ilac ve care olmadigini bir türlü kabul etmiyor, , halbuki bu fikir kesin olarak dogru degildir, , cünkü günah ve suc islemenin tek caresi =ALLAH korkusu ve ahirette ALLAHA verecegi hesabtir. . .

Yanıtla022
MerhabaMobil-ANDROID:

bu milletin hakki sizlere zehir zikkim olsun insallah...

Yanıtla175
vatandaş:

iyi yapmış

Yanıtla121
BASRİ HAMZA SEL.:

iyi yapmış dogruysa ceza alna acırım. .

Yanıtla020
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title