Haberler

Akseki Kaymakamı Nasır, Yeni Dönem Muhtarlarla Buluştu

Abone Ol

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, yeni seçilen muhtarlarla biraraya geldi.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, yeni seçilen muhtarlarla biraraya geldi.

Akseki Belediye Kültür Salonundaki toplantıya Nasır ve muhtarların yanı sıra Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Hulusi Mehmet Müdük, İlçe Emniyet Amiri vekili Nazif Yayla katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Nasır, belediye başkanı Özkan ve tüm muhtarlara görevlerinde başarı diledi.

Halka en yakın hizmetleri sunacak kişilerin muhtarlar olduğunu ifade eden Nasır, halkın huzur ve güven içinde hayatını sürdürmesi, herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmaması adına yeni çalışmaları ve düzenlemeleri hep birlikte ortaya koymaları gerektiğini kaydetti.

Muhtarların seçildikleri bölgelerdeki yardıma muhtaç insanları kendilerine bildirmesi gerektiğine dikkati çeken Nasır, 24 saat görev başında olduklarını, muhtarların istedikleri zaman kendisiyle iletişime geçebileceğini vurguladı.

"Sorunları birlikte paylaşıp, dertlerinizi çözmek için birlikte mücadele edeceğiz." diyen Nasır, muhtarlarla tüm kamu kurumlarının işbirliği içerisinde hareket edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Özkan Akseki Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title