Haberler

Akşener'in AK Partili belediye başkanına yaptığı uyarı törenin önüne geçti: Sen alkışlamasaydın

Güncelleme:
Abone Ol

İBB, Gaziosmanpaşa'da Halit Kıvanç Şehir Stadı'nı hizmete sokarken, törende ilginç anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti lideri Meral Akşener'i selamlamasını AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Usta da alkışladı. O sırada Akşener'in Usta'ya, "Sen alkışlamasaydın." demesi dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı'nı törenle hizmete açtı. Türk spor ve televizyon tarihinin duayen ismi merhum Halit Kıvanç'ın adının verildiği stadyumun açılış törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı.

"SEN ALKIŞLAMASAYDIN"

Törende ilginç anlar yaşandı. Ekrem İmamoğlu, törendeki konuşması sırasında İYİ Parti lideri Meral Akşener'i selamladı. İmamoğlu'nun Akşener'i selamlamasını AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da alkışladı. O sırada Akşener'in Usta'ya, "Sen alkışlamasaydın" dediği görüldü. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

"SİLAH DEVRİ BİTMİŞTİR"

Öte yandan törenin açılış konuşmasını yapan Hasan Tahsin Usta, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırıyı kınayarak "Biz terörün her türlüsünü her yerde sonuna kadar kınıyoruz. Böyle kabadayılıkla, silahla artık işler yürümüyor. Silah devri bitmiştir. Fikir, proje devri, hizmet devri, kalem devri başlamıştır. Özellikle Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan silahların susturulmasını, barışın, özgürlüğün, hoşgörünün, milletle birlikte bir arada yaşama kültürünün gelişmesini ümit ediyorum" dedi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Ekrem İmamoğlu Gaziosmanpaşa Meral Akşener Halit Kıvanç Hasan Usta İYİ Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Musti40 :

Yaaaa, umarım biz seçmenleri aptal sanmıyorsunuzdur! Oturduğunuz masanın kimlerin oylarını beklediği ortada.

Yanıtla5741
senar:

"silah devri bitmiştir" Umarım bu başlığın anlamı Silahla alamadıklarını oturup konuşarak verelim gibi bir şey değildir. Savaşa karşıyız ancak ülkemizden ve sınırlarından da taviz vermeyiz. "Barış" onlara sınırımızda devlet olma imkanı demek değildir.

Yanıtla5216
TT:

Adam nezaketen alkışlıyor... Yanyana oturup trip atsa daha mı iyi olurdu :)

Yanıtla1051
Poyraz:

Meral apla bile senin kafan bu kadar basıyor işte demiş

Yanıtla51
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title