Haberler

Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, Yılın Kareleri oylamasında tercihlerini yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasında tercihlerini yaptı. Toptaş, AA foto muhabirleriyle muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği 'Haber', 'Çevre-Yaşam' ve 'Spor' ile bu yıla özel oylamaya eklenen 'Deprem: Umut' ve 'Gazze: Kanıt' kategorilerinde oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasında tercihlerini yaptı.

Toptaş, AA foto muhabirleriyle muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği "Haber", "Çevre-Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel oylamaya eklenen " Deprem : Umut" ve " Gazze : Kanıt" kategorilerinde oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Toptaş, "Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "Kurtarıcı", "Gazze: Kanıt" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Son Sığınak" fotoğraflarını seçti.

"Çevre-Yaşam" kategorisinde Emin Sansar'ın "Atanın Huzurunda" karesini tercih eden Toptaş, "Haber" kategorisinde Mehmet Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi", "Spor" kategorisinde ise Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" fotoğraflarını oyladı.

Kaynak: AA / Güncel

Ergüder Toptaş Deprem Gazze Spor Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title