Haberler

Akyıldız için yoğun kar yağışı altında gıyabi cenaze namazı kılındı -

Abone Ol

Kars'ta, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için yoğun kar yağışı altında gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kars'ta, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için yoğun kar yağışı altında gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı'nın öncülüğünde tarihi Fethiye Camisi önünde toplanan MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Murtaza Karaçanta, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ile üyeler, yoğun kar yağışı altında MHP'nin Esunyurt'taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

MHP İl Başkanı Özcan, namazın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen menfur saldırı sonucunda bir dava arkadaşlarını kaybettiklerini söyledi.

Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldıklarını ifade eden Özcan, "Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Provokasyonlara gelmeyeceğiz, genel başkanımızın dediği gibi... Ama kimse bunu unuttuk sanmasın. Ülkücü harekete yapılan her şeyi herkes karşılığını misliyle bulacağına emin olsun. Bunu Kars'ta, Türkiye'nin her tarafında ülkücüler tek bir yürekle tek bir sesle haykırıyor. Bunu unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Gruptakiler, daha sonda çeşitli sloganlar atarak MHP'nin seçim irtibat bürosuna kadar yürüdü.

Kaynak: AA / Güncel

YAVER ÖZCAN Esenyurt Fethiye Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title