Haberler

Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali 10 Yaşında

Güncelleme:
Abone Ol

Hyundai İlyas Şen Otomotiv Hyundai İ30 Modelini sergileyerek stantları ziyaret eden müşterilere Ağustos ayına özel fiyat ve kredi avantajları hakkında bilgiler verdi.

Her Gün farklı bir etkinliğin yer aldığı festivalde, Hyundai İlyas Şen Otomotiv Hyundai İ30 Modelini sergileyerek stantları ziyaret eden müşterilere Ağustos ayına özel fiyat ve kredi avantajları hakkında bilgiler verdi.

Hyundai İlyas Şen Genel Müdürü Erdemir Örüklü "Bu yıl 10.'su gerçekleşen Alaçatı MILLFEST Moda Festivalinde 1 Temmuz faaliyetine başlayan İzmir Hyundai bayii olarak Yeni İ30 CRDI dizel 7 ileri DCT otomatik şanzıman aracı sergilediklerini ve oldukça ilgi gördüklerini ifade etti.

4 gün süren festivalde sergilediğimiz aracımız ile ilgilenen ziyaretçilerimizi, müşterilerimizi kampanyalarımız ve ödeme koşullarımız hakkında bilgilendirdik. Araçlarımızın aldıkları ödülleri ve başarılarını paylaştık.
Ege Giyim Sanayicileri Derneği'ne bu festival için teşekkür ederiz. Bizlerde Hyundai İlyas Şen Otomotiv olarak İzmir'de böyle güzel etkinliklerde sürekli yer alacağız" dedi.

Yalnızca araç kalitesine değil, satış sonrası hizmet kalitesine de önem vererek müşteri odaklı çalışan Hyundai İlyas Şen Otomotiv, 12.000 m2 yeni açılan plazasında satış ve eğitimli kadroları ve gelişmiş teknolojik donanımları eşliğinde garantili servis hizmeti de sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlyas Şen Alaçatı İzmir Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title