Haberler

Ali Dinçer'in Vefatı

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, TBMM Başkanvekili ve CHP Bursa Milletvekili Ali Dinçer'in Vefatından Büyük Üzüntü Duyduğunu Belirterek, "Ali Dinçer'in Hizmetleri Her Zaman Takdirle Anılacaktır" Dedi.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, TBMM Başkanvekili ve CHP Bursa Milletvekili Ali Dinçer'in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Ali Dinçer'in hizmetleri her zaman takdirle anılacaktır" dedi.

Sezer, TBMM Başkanvekili ve CHP Bursa Milletvekili Ali Dinçer'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Dinçer'in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Sezer, şunları kaydetti:

"Üstlendiği üst düzey görevlerde ülkemize önemli hizmetlerde bulunan Ali Dinçer, Ulusumuzun saygısını kazanmıştır. Ali Dinçer'in hizmetleri her zaman takdirle anılacaktır. Kendisine Tanrı'dan rahmet diliyor, ailesine ve Ulusumuza başsağlığı dileklerimi iletiyorum".

Sezer'in, ayrıca Ali Dinçer'in vefatı dolayısıyla eşi Yıldız İbrahimova'ya, TBMM Bülent Arınç'a ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a birer telgraf göndererek, başsağlığı dileklerini ilettiği bildirildi.

(TAN-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title