Haberler

Ali Tan Seçim Sonuçları

Abone Ol

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ERZURUM KARAYAZI belediye başkan adayı olan Ali Tan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ERZURUM KARAYAZI belediye başkan adayı olan Ali Tan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. ERZURUM KARAYAZI ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Ali Tan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti ERZURUM KARAYAZI adayı Ali Tan kimdir? İyi Parti ERZURUM KARAYAZI adayı Ali Tan yüzde kaç oy aldı?

Ali Tan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti ERZURUM KARAYAZI belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Tan KARAYAZI ilçesinde % 3,21 oranında oy almıştır. KARAYAZI ilçesinde % 3,21 oranında oy olan Ali Tan adlı İyi Parti adayı toplamda 405 adet oy sayısına ulaştı.

ERZURUM KARAYAZI ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İYİ Parti Ali Tan Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title