Haberler

Alişan ve Seren Serengil başsağlığı diledi

Abone Ol

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur için 20 Kasım Çarşamba günü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Uygur'un cenazesi, aynı gün Teşvikiye Camisi...

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur için 20 Kasım Çarşamba günü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Uygur'un cenazesi, aynı gün Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Uygur'un yaşamını yitirdiği Medistate Kavacık Hastanesi'ne gelerek sanatçının yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, usta sanatçının vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Uygur'un gülen ve güldüren bir sanatçı olduğunu anlatan Sarıgül, "Zaman zaman bir heykeltıraş, zaman zaman bir sporcuydu. Mizah dünyamız çok önemli bir ışığını kaybetti. Nejat babanın bize bıraktığı mizah anlayışı ve nezaketi, her zaman gönlümüzde yaşayacak" diye konuştu.

Sarıgül, Nejat Uygur için Çarşamba günü Şişli Kent Kültür Merkezi'nde tören düzenleyeceklerini aktararak, aynı gün Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılınacağını ve Uygur'un Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini ifade etti.

- Alişan: "Sanat camiası çok önemli bir ismi yitirdi"

Şarkıcı Alişan da Behzat ve Süheyl Uygur'u hastaneye kendisinin getirdiğini söyleyerek, birkaç saat sonra vefat haberini aldığını bildirdi.

Alişan, şunları kaydetti:

"Uzun zamandan beri kendisini göremedim. Çünkü kimseyi yanına almıyorlardı. Zaten Behzat ve Süheyl abilerle hastaneye gelirken de onu konuştuk. Sanat camiası çok önemli bir ismi yitirdi. Mekanı cennet olsun."

Seren Serengil de Nejat Uygur'un babasının arkadaşı olduğunu belirterek, iyi sanatçıları teker teker kaybettiklerini dile getirdi. Serengil, sanatçının sevenlerine sabır diledi.

Bu arada, bazı sanatçılar, Uygur'un vefat ettiği hastaneye gelerek, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Muhabir: Mehmet Ali Derdiyok

Yayınlayan: Nurettin Coşkun

Kaynak: AA / Güncel

Süheyl Uygur Nejat Uygur Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title