Haberler

Alkışlar ve Bando Eşliğinde

Abone Ol

Ardahan'ın Damal İlçesi'nin Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki Karadağ Sırtlarında Ortaya Çıkan Atatürk Silueti İçin Bu Yıl 12'ncisi Düzenlenen 'Atatürk'ün Gölgesinde ve İzinde Damal Şenlikleri'ne 3 Bin Kişi Katıldı.

Ardahan’ın Damal İlçesi’nin Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Karadağ sırtlarında ortaya çıkan Atatürk silueti için bu yıl 12’ncisi düzenlenen ’Atatürk’ün Gölgesinde ve İzinde Damal Şenlikleri’ne 3 bin kişi katıldı.

Damal’a bağlı Yukarı Gündeş Köyü’nde önceki gün düzenlenen şenliklerde Vali Selim Cebiroğlu, Belediye Başkanı CHP’li Gülcemal Fidan, 25’inci Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Paşa Özen, Damal Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan da hazır bulundu. Askeri Bando’nun konserinin ardından her yıl 15 Haziran-15 Temmuz arasında olduğu gibi Atatürk’ün silueti yine saat 18.00 sıralarında belirdi. Vatandaşlar ’doğa mucizesi’ olarak nitelendirdikleri bu olayı alkışlarla izlediler. Siluetin belirmesiyle DSP eski Milletvekili sanatçı Faruk Demir, Aşık Mahsuni Şerif’in Atatürk için yazdığı ’Gel sarı saçlım mavi gözlüm’ türküsünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title