Haberler

Almanlara İftar Verilip İslamiyeti Tanıttılar

Abone Ol

Dernek Başkanı Ali Esen 1998 yılında kurulan derneğin entegrasyondan dil kursuna, temel İslam derslerinden yabancı dil dersleri gibi faaliyetlerde bulunduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Ali Esen 1998 yılında kurulan derneğin entegrasyondan dil kursuna, temel İslam derslerinden yabancı dil dersleri gibi faaliyetlerde bulunduğunu belirtti. İftarda soru soran eski CDU meclis üyesi Wilhelm Senk, Irak ve Suriye'de İslam adına insanların katledildiğini ve bunu anlamadığını söyledi. Senk'e cevabı emekli subay Mario Trener verdi. Trener cevaben 'Bütün dinler barış için gelmiştir ve barışı emretmektedir. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki önceki asırlarda Ortodokslarla Katolikler yüzyıllarca birbirleriyle savaşarak milyonlarca insan katlettiler. Bu katliamı din mi emretti Siz de biliyorsunuz ki şimdiki İslam coğrafyasındaki katliamlardan çok daha fazla ölenler oldu. Günümüzdeki Irak Suriye olaylarını İslam, din eksenli değil, bölge etnik ve sosyolojik yapısıyla değerlendirme kanaatimce doğru olur dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Esen Suriye Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title