Haberler

Almanya'da Kızını ve Kardeşini Pazarlayan Kadına 4 Yıl Hapis Cezası

Güncelleme:
Abone Ol

Almanya'da 15 yaşındaki kız kardeşi ile 10 yaşındaki öz kızını para karşılığında erkeklere pazarladığı gerekçesiyle 35 yaşındaki bir kadın, 4 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Almanya'da 35 yaşındaki bir kadın, 15 yaşındaki kız kardeşi ile 10 yaşındaki öz kızını para karşılığında erkeklere pazarladığı gerekçesiyle 4 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Magdeburg'da görülen davada, 2010 ile 2014 yılları arasında küçük yaştaki çocukları para karşılığında erkeklere satmakla suçlanan kadının, her ilişki için 800 Euro aldığı belirtiliyor.

İLİŞKİYİ VİDEOYA ÇEKMİŞLER

Çocuklarla ilişkilerini videoya alan ve internete koyan, 38 ve 66 yaşlarında iki kişinin evinde yapılan aramada, polisin görüntüleri ele geçirdiği de kaydediliyor.

Süddeutsche Zeitung'un bildirdiğine göre, çocuklarla ilişkiye girdikleri öne sürülen iki zanlının duruşması, 20 Nisan'da Leipzig'de görülecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Magdeburg Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Deli DumrulMobil-IOS:

Şeriata göre on yaşındaki çocuk çoktan çocuk doğurması lazım. Şeriata göre kız çocukkarı 9 erkek çocuklarda 12 yaşlarında ergen olup evlenebilirler. Sakın bunuda saptırmayın her şeyi dine bağlayan angutlar.

Yanıtla3112
şeriat diyen salakmobilWeb@haberler.com:

aç oku bakalım şeriatla yönetilen ülkelerde kızlar kaç yasında evlendiriliyornus bilgisiz cahil

Yanıtla2418
Dunya sonuMobil-IOS:

Benzin döküp yakmalı

Yanıtla231
var ol:

ulan kadın seni boşuna ceza evıne atmalarına gerek yok verin kafasını bıcakla kessinler çocuklar melektir para için satılırmı lan hayasız namussuzlar her kul ALLAHIN kuldur siz sadece emanetcisiniz unutmayın

Yanıtla130
ana yuregimobilWeb@haberler.com:

Omur boyu muebbetttt anne vicdani yok ki kani bozukkkk

Yanıtla229
arif:

4 yıl 9 ay hapis az gelir bu igrenc insanlara ahhh idam neredesin

Yanıtla421
reisMobil-ANDROID:

ahh idam abi ne olur geri gel

Yanıtla124
ÖZ ANKARA,LI:

Hani hep söylüyoruzya, yinemi, Adana, yinemi Samsun, diye, durun birde ben söyleyim. Ya yinemi Almanya ya, Avrupa birligi, Avrupa birligi diye hopluyorlarya bizimkiler alın size Avrupa birligi, şunuda derlerseler şimdi illede bizim STANDART, LARIMIZA, uyacaksınız, ALIN SİZE STANDART

Yanıtla187
melishanmobilWeb@haberler.com:

Çok utanç verici bısey bınbır emeklerle buyuttugumuz herbır gun ayrı ayrı ustune ozendıgımız hayatımızı onlara cerdığımız cocuklarımızı pisliklerden koru yarabbim

Yanıtla321
ozMobil-ANDROID:

şerıat Allahın koydugu duzendır bızkı acız bır ınsan yuce allahtan ıyımı bılecegız senı yaratırken sana sormadı canını alırkende sormayacak bu kadar acızken kıme kafa tutuyorsun Allah emretmısse otesı yoktur

Yanıtla220
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title