Haberler

Almanya'dan Film İçin Bayan Oyuncu Getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Aksiyon sahnelerine uygun bayan oyuncu olmadığını gören Serkant Yaşar Kutlubay Almanya'dan Bayan oyuncu getirdi.

Yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay'dan Türk Sinemasına Aksiyon filmleri için bayan oyuncu Türk bayan oyuncular arasında Aksiyon sahneşerine uygun bayan oyuncu olmadığını gören Serkant Yaşar Kutlubay Almanya'dan Bayan oyuncu getirdi. LA MILLA adlı bayan oyuncuyla 5 yıllık sözleşme yapan yapımcı yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay Türk sinemasının en büyük eksikliği Aksiyon sahnelerinde oynayabilecek bayan oyuncu olmamasıydı bizim sinemamızda maalesef Milla Jovovich-Angeline Jolıe gibi aksiyon starı yoktu Almanya'dan gelen Milla Türk sinemasının bu eksikliğini giderecek düzeyde bir oyuncu LA MILLA çekimleri tamamlanan Aksiyon-Korku-Gerilim türündeki Serkant Yaşar Kutlubay'ın son filmi TAMAYA İFRİT adlı filmde başrol oynuyor filmde uzak doğu dövüş sanatlarını başarıyla uygulayan LA MILLA silahlı çatışma sahnelerinde ve dövüş sahnelerinde dikkatleri zerine çekiyor.

Mükemmel fiziğiyle en zor hareketleri kolayca yapabilen LA MILLA yaımcı yönetmenSerkant Yaşar Kutlubay ile 10 filmlik anlaşma imzaladı.

Çekimleri tamamlanan TAMAYA İFRİT adlı Aksiyon-Korku-Gerilim türündeki filmde LA MILLA nın yanı sıra Muhteşem Yüzyıl dizisinden tanınan SERDAL YAZICI, Kurtlar Vadisi pusu adlı diziyle çıkış yapan AYDAN ÇAKIR, Aşkı Memnu adlı diziyle gündeme gelen UĞUR TEKİN genç şarkıcılardan BERAT DEMİRCİ, Musallat adlı filmden VEYSİ ALIŞKAN Mühürlü Köşk filmiyle dikkat çeken ZAFER IŞIK ve bir çok oyuncunun yer aldığı kalabalık kadrolu film yakında sinemalarda vizyona giriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title