Haberler

Almanya'nın En Yakışıklı Erkeği Yarışmasına Berlin'den İki Türk Aday

Abone Ol

10-17 Ekim tarihleri arasında herkes www.missgermany.de adresinden 'Mister Germany voting' adresi üzerinden adaylara oy verebilir.

10-17 Ekim tarihleri arasında herkes www.missgermany.de adresinden 'Mister Germany voting' adresi üzerinden adaylara oy verebilir. Adaylardan Ekin Akkaya 1,85m. boyunda mesleği bankacı boş zamanlarını modellik, spor ve müzik yaparak değerlendiriyor. İkinci adayımız öğrenci Emrah-Deniz Dede 1,85m. boyunda. Deniz sporlarına ilgi duyan aday Dede dalma, seyahat ve modellik yapıyor. İnternet üzerinden 25 adaya oy verenleri 250 adet tablet bilgisayar ve 14 bin Euro değerinde Fiat 500 model araba bekliyor. Yarışmada ilk beşe giren adaylar 21 Aralık 2013 tarihinde Linstow kentinin turistik tesisleri 'Van der Valk Resort'ta yapılacak büyük finalde podyuma çıkmaya hak kazanacak. Büyük finalde 16 aday Almanya'nın en yakışıklı erkeği 'Mister Germany 2014' için jürinin oyları için rakipleriyle kıyasıya yarışacak. İnternet üzerinden oy kullanmak isteyenler 17 Ekim 2013 saat 12.00'ye kadar kullanabilecek. Üç yıl önce Bremen kentinden Mete Kaan Yaman ilk defa Almanya'nın en yakışıklı erkeği 'Mister Germany 2010' seçilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrah Deniz Almanya Berlin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title