Haberler

Altay 2 Davasını da Kazandı

Abone Ol

Altay, sezon başında sözleşmesini tek taraflı feshedip Manisaspor'a transfer olan eski oyuncusu Metin Yüksel'in açtığı davayı kazandı.

Altay, sezon başında sözleşmesini tek taraflı feshedip Manisaspor'a transfer olan eski oyuncusu Metin Yüksel'in açtığı davayı kazandı.

Kulübe 55 bin TL'lik alacak davası açan Metin'in bugün İzmir 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada sonrası haksız bulunduğu öğrenildi. Kulüp Avukatı Tayfun Ozankaya, "Hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde haksız fesih nedeniyle sporcuya sportif ceza verilmesi için dava açıp, tazminat talebinde bulunacağız" dedi.

Siyah beyazlıların altyapısından yetişen Metin Yüksel, 2012-13'te yaşadığı ağır sakatlığın ardından kendisiyle ilgilenilmediğini ve alacaklarının ödenmediğini öne sürerek yuvadan ayrılmıştı. Bu arada eski Altaylı futbolcu Fuat Erarslan'ın, İzmir 10'uncu Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı alacak davası da Altay lehine sonuçlandı.

Bu arada Avukat Tufan Ozankaya ile Avukat Özlem Pınar'ın kulüpten ücret almadan Altay'ın davalarını savunduğu bildirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title