Haberler

Altı Eylül'den Esnafa Yüzde 25 İndirim

Abone Ol

Balıkesir Esnaf Odaları Birliği, Özel Altı Eylül Hastanesi ile Cerrahi Tıp Merkezi'nde devam eden anlaşmasını yeniledi.

Esnaf teşkilatı mensupları bundan böyle yenilenen anlaşma gereği İzmir Yolu 2.kilometrede(Adliye sarayı yanı) hizmet veren hastane binasında sosyal güvenceleri doğrultusunda sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

Balıkesir Altı Eylül Hastanesi'ndeki hizmetlerle ilgili açıklama yapan hastane yetkililerinden Özcan Gülgönül, yeni kurulan hastanenin BESOB bağlı merkez ilçe ve ilçeler dahil 86 oda üyelerinin eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü olduğu kişilerin imzalanan anlaşmayla muayene için alınan ücretten yüzde 25 indirim uygulanacağını söyledi. Ayrıca BESOB üyelerinin tüm tedavi hizmetleri ve ambulans hizmetinden yine yüzde 20 indirimle yararlanacağını sözlerine ekledi. Ayrıca Partör muaneyenesi de daha önceki anlaşmada olduğu gibi devam edecek.

Balıkesir halkının sağlığına saygılı ve etik kurallara uygun bir kurum olduklarını dile getiren hastane yetkilisi Özcan Gülgönül, yeni binadaki hizmetlerden de söz etti. Hastaneye 202 00 00 nolu telefından ulaşılıp bilgi alabilineceğine dikkat çeken Gülgönül, Balıkesirlilerin 7 gün 24 saat hizmetinde olduklarını söyledi.

Balıkesir Altı Eylül Hastanesi'nin hizmetlerinden de söz eden Gülgönül, hastanenin cerrahi birimi olarak genel cerrahi, beyin cerrahisi, ortopedi, üroloji, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz, göz hastalıkları ile dahili hizmetler olarak da dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, cildiye, kardiyoloji, nöroloji dallarında Balıkesirliler'e hizmet verdiklerini söyledi.

Yoğun bakım ünitesi olarak genel yoğun bakım, kroner yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de hastanelerinde mevcut olduğunu dile getiren Gülgönül, 7/24 acil hizmetinin de bulunduğuna dikkat çekti.

Tüm bu hizmetlerin yanında radyoloji, direkt röntgen,dual tomografi, mamografi, USG, renkli doppler, kemik dansitometrisi, 1,5 tesla MR'ın tam donanımlı görüntüleme merkezinde gerçekleştiğini söyleyen hastane yetkilisi Özcan Gülgönül, Balıkesir Altı Eylül Hastanesi'nde 4 ameliyathane ve 45 yatak ile sağlık hizmeti sunduklarını bildirdi. Gülgönül, son olarak Balıkesirliler'e sundukları sağlık hizmetlerindeki güvenlerini Dünya birincisi olan GVN Tıp'tan aldıklarının altını çizdi.

Yapılan anlaşmaya Birli Başkanı Mesut Aşanel ve Özel Altı Eylül Hastanesi ile Cerrahi Tıp Merkezi'nden yetkili Özcan Gülgönül imzaladılar. Anlaşmada Halkla İlişkiler görevli Nesrin Çakmak ,Birlik Başkan vekilleri Necdet Erkan,Kazım Avcı ve Genel sekreter Hüseyin Saran hazır bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title