Haberler

Aman Doktor! Filmi

Abone Ol

Aman Doktor! filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aman Doktor! filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Bu komedi filminde başarılı bir dişçi olan Dr. Frank Sangster‘in(Steve Martin) hikayesi anlatılmaktadır. Frank Sangster son derece başarıyla yürüttüğü mesleği ve son derece gösterişli modern evi ile hayatından hoşnut ,çok mutlu bir hayat sürmektedir.Frank hayattan elde etmek istediği her şeye ulaştığını düşünmektedir.Ayrıca güzel ve hırslı yardımcısı Jean Noble (Laura Dern )ile de hoş ve romantik bir ilişki yaşamaktadır.Hayat onun için daha güzel olamaz ... Ama daha kötü olabilir... Hatta çok daha kötü olabilir...

Dr. Frank’in mukemmel isleyen hayatı genç, güzel, bastan çıkarıcı ve ağrı kesici tutkunu yeni hastası Susan Ivey ‘nin (Helena Bonham Carter) dişçi koltuğuna oturmasıyla birlikte seks, uyuşturucu ve cinayetle örülü bir komediye dönüşür. Hastasının kendisinden istediği ağrı kesiciler, oldukça tehlikeli bir maceranın sadece başlangıcıdır. Susan’ın psikozlu kardeşi Duane (Scott Caan) Frank’a yanaşırken, kısa surede ofisindeki hap kutuları da kaybolmaya baslar. Frank kendisini uyuşturucu trafiği ve cinayetle örülü bir komplo tuzağının içinde bulur.

Gerçek ustu tadı ve hınzır mizah anlayışıyla Novocaine, suç kavramının masum insanların hayatına da ne kadar kolay sızabildiğini gösteren sürprizlerle dolu bir film.

Yönetmen: David Atkins

Senaryo: David Atkins, Paul Felopulos

Oyuncular: Scott Caan, Elias Koteas, Laura Dern, Helena Bonham, Steve Martin

Filmin Türü: Komedi, Suç,

Orijinal Adı: Novocaine

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Resmi Sitesi: http://www.novocaineonline.com/

Vizyon Tarihi: 18.04.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title